2777
2789
خیلی وحشتناک بوده وحشتناک تر اینک اون گاملا واقعی مبگه و شوخی نمیکنه و اینش ادمو اذیت میکنه قشنگ انگ ...

علاوه بر خود بیمار خونواده چقد اذیت میشن با تموم وجودم درکتون میکنم چون واقعا عذاب اور بود واس ادم هر روز و هر شبش واستون دعا میکنم هر چ زودتر خوب بشه چون بیماری روحی خیلی خیلی بدتر از بیماری جسمیه ابجی من گریه میکرد میگفت حداقل اگ سرطان داشتم یا خوب میشدم یا میمره ادم ولی الان ن میمیرم ن زنده میشم میگفت ارزومه به جای اون پیرزن بودم ابجیم الان خاطرات اون روز یادش میاد میخنده میگه چرا من اونکارو کردم چرا اینکارو کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن هر کسی یه کتاب بخونه تعصب زیادی رو هنون یه کتاب داره حالا اسم این کتاب چیه ک شما رو از این رو ب ...

خب شما هم متعصب میشید... ولی بیاید شرط ببندیم مشکل ایشون اسکیزوفرنی نیست

من ک دکتر نیستم شاید باشه شاید نباشه همه افسردگیو دارن حالا یکی خفیفه یکی شدیده ایشون هم من نمیدونم  فقط میدونم همه این بیماران درمان دارن اون درمان هم به عهده دکتره حالا اسم کتابه چیه

من ک نگفتم اسکیزوفرنی داره خودش گفت دکتر گف نزدیکه دکتر هم صدرصد نگفت داره چون همه افسرده ها این صدای ذهنیو داشتن والا یه خاله ای من داشتم توهم و هزیون هم داشت خود ب خود خوب شد البته ۳۰سال پیش مامانم تعریف میکرد الان بچههاش همه ازدواج کردن،،دکترا هم میتوونن اشتباه کنن اونا هم خیلی از کتابهای علمی  ک در مورد روان ادم بوده رو خوندن و براساس همونا نسخه میپیچن 

سلام . شوک الکتریکی کااااملا بی خطر و با جوابدهی بالا هست. کاری که شوک میکنه تو ده ها جلسه درمان انجام نمیشه. و اینکه بیماری اسکیزوفرنی گاهی با دو قطبی اشتباه تشخیص داده میشه . توی دو قطبی و چند نوع بیماری روانی دیگه هم هذیان میتونه وجود داشته باشه. اصلا نگران شوک درمانی نباشید و اقدام کنید.

سلام . شوک الکتریکی کااااملا بی خطر و با جوابدهی بالا هست. کاری که شوک میکنه تو ده ها جلسه درمان انج ...

خب شما تئوری خوندی یا نه واقعا مثلا دیدین ؟علائم اسکیزو بنطرم خیلی حادتره .این نه فقط میگه نیروی الهی میگع اینکارو کن حتا نمیبینه نمیشنوه چیز عجیبی رو فقط حس.تروخداا خوب میشه موثره؟

خب شما تئوری خوندی یا نه واقعا مثلا دیدین ؟علائم اسکیزو بنطرم خیلی حادتره .این نه فقط میگه نیروی اله ...

من بین بیماران بودمه. خودم اگع روزی بیمار شدم و  بخام درمانی انتخاب کنم شوک رو انتخاب میکنم. چیزی شبیه ریکاوری ذهن هست

من بین بیماران بودمه. خودم اگع روزی بیمار شدم و  بخام درمانی انتخاب کنم شوک رو انتخاب میکنم. چی ...

باعث میشه دیگه هذیون‌نگه و برگرده به عادی ب مرور زمان؟مرسی بخدا ک جواب میدی

من بین بیماران بودمه. خودم اگع روزی بیمار شدم و  بخام درمانی انتخاب کنم شوک رو انتخاب میکنم. چی ...

انگار حالتو سرجاش میاره. البته که به دلیل بیهوشی و مساعل مربوط بهش معمولا آخرین روشه. وپزشکان در بیماریهای جسمی هم اول دارو میدن اگه شخص خوب نشد جراحی رو پیشنهاد میکنن. بیماریهای روحی هم شبیه بیماریهای جسمی اول دارو و روشهای درمانی دیگه رو انجام میدن و در آخر شوک

باعث میشه دیگه هذیون‌نگه و برگرده به عادی ب مرور زمان؟مرسی بخدا ک جواب میدی

تاثیر داره. هیچ پزشکی قول درمان صد درصد به بیمار نمیده. روال درمان رو کامل کنید قطعا نتیجه میگیرید. بیماران اسکیزوفرن فراوانی هستند که دارن زندگی عادیشونو میکنن روزی چندتا قرصم میخورن. حالا برادر شما که قطعا اسکیزوفرن نیست. بیماریهای روانی زمان میبره که نوعش مشخص بشه و همچنین برای درمان باید صبور باشین

تاثیر داره. هیچ پزشکی قول درمان صد درصد به بیمار نمیده. روال درمان رو کامل کنید قطعا نتیجه میگیرید. ...

من میگم اسکیزوفرنی ها تااخرعمر ن میتونن ازدواج کنن نه تحصبل این درست نیس؟

ممنون🌹

خواهش میکنم. سعی کن سوالاتت رو از پزشک متخصص بپرسی و نه حتی پزشک عمومی که تخصصی نداره. و بیماری روانی هر چقدر زودتر اقدام بشه برای درمانش باعث میشه وخیم نشه و شدت نگیره‌ . بسیار هستن افرادی که اهمیتی به حالاتشون در اول ندادن و بعد درمانشون سخت تر شده و طولانی تر. هر دردی رو باید از اول به فکر درمانش بود چه جسمی چه روحی و البته با تجویز پزشک متخصص‌.