اگه قراره آنلاین باشه . یعنی همه زحمتش با خودته . پس الکی پول غیرانتفاعی نده .
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید منظورم اینه که چرا بعد از عید غیر دولتی ثبت نام کردین ؟ اموزش کدوم بهتر بوده؟دولتی یا غیر د ...
غیرانتفاعی های خوب معمولا زود ظرفیتش پر میشه، برای همین زود ثبت نام کردم. چون تعداد بچه ها تو غیرانتفاعی کمتره و معلم میتونه وقت بیشتری برای هرکدوم صرف کنه، ترجیحم غیرانتفاعی بود.
به نظرم توغیر ارتفاعی ها معلما الکی نمره میدن و مامانا هم فکر میکنن پس حتما آموزششون خوبه که معدل بچمون عالی شده .
دولتی به نظرم بهتر باشه بچه از اولش لوسم بار نمیاد.
خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنید ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
من خودم مدرسه غیرانتفاعی کار کردم و همسرم هم کادر یکی از مدارس معروف و بنام غیرانتفاعی هست (اسمش و نپرسید لطفا) که براش سر و دست میشکنن از مهد تا دبیرستان دارن ولی برای دخترم به هیچ عنوان غیرانتفاعی رو قبول نداشت و ندارد من دولتی نوشتم مدرسه ی خوبی هست و خیلی کار میکنن الان دختر دومم هم میره اول باز دولتی مینویسم.