2777
2789

اگه قراره آنلاین باشه . یعنی همه زحمتش با خودته . پس الکی پول غیرانتفاعی نده .

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید منظورم اینه که چرا بعد از عید غیر دولتی ثبت نام کردین ؟ اموزش کدوم بهتر بوده؟دولتی یا غیر د ...

غیرانتفاعی های خوب معمولا زود ظرفیتش پر میشه، برای همین زود ثبت نام کردم. چون تعداد بچه ها تو غیرانتفاعی کمتره و معلم میتونه وقت بیشتری برای هرکدوم صرف کنه، ترجیحم غیرانتفاعی بود‌.

به نظرم تو‌غیر ارتفاعی ها معلما الکی نمره میدن و مامانا هم فکر میکنن پس حتما آموزششون خوبه که معدل بچمون عالی شده .

دولتی به نظرم بهتر باشه بچه از اولش لوسم بار نمیاد.

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

من خودم مدرسه غیرانتفاعی کار کردم و همسرم هم کادر یکی از مدارس معروف و بنام غیرانتفاعی هست (اسمش و نپرسید لطفا) که براش سر و دست میشکنن از مهد تا دبیرستان دارن ولی برای دخترم به هیچ عنوان غیرانتفاعی رو قبول نداشت و ندارد من دولتی نوشتم مدرسه ی خوبی هست و خیلی کار میکنن الان دختر دومم هم میره اول باز دولتی مینویسم.

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
به نظرم تو‌غیر ارتفاعی ها معلما الکی نمره میدن و مامانا هم فکر میکنن پس حتما آموزششون خوبه که م ...

فکر نمیکنم این حرفا درست باشه 

خدایا دوستت دارم برای همههههههههههههههههه چیز شکرت        تاریخ عضویتم رو ....
من خودم مدرسه غیرانتفاعی کار کردم و همسرم هم کادر یکی از مدارس معروف و بنام غیرانتفاعی هست (اسمش و ن ...

میشه بگین کدوم دولتی نوشتین؟ 

میدونم براساس محله س البته 

می‌خوام بدونم چه شرایطی داشته که با توجه به تجربه تون انتخابش کردین؟

زندگی زیباست...
میشه بگین کدوم دولتی نوشتین؟  میدونم براساس محله س البته  می‌خوام بدونم چه شرایطی داشته ...

من برام معلم‌های مدرسه خیلی مهم بود بخاطر مدرسه ی خوب دولتی حتی خونه ام رو عوض کردم 

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
من برام معلم‌های مدرسه خیلی مهم بود بخاطر مدرسه ی خوب دولتی حتی خونه ام رو عوض کردم 

میشه اسم مدرسه دولتی رو بگین 

معلم خوب رو از کجا شناختین؟

زندگی زیباست...