2777
2789
عنوان

همه به اصالتشون مینازن!؟

390 بازدید | 54 پست

میگم همه انقد اصالتشونو دوس دارن یا من فقط عاشق لک بودنمم¿

اصن چنان برام مهمه زبونمون اداب و رسوممون خیلی برام مهمه ک بگم اره من لکمم☺

برام لذت بخشه کلا دوسش دارم لحجه مون لباسمون رقصمون

خیلیم تعصب میکشم رو لک😁

داریم لک.!؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بنظرم بی معنی انسان ب چیزی که درش نقشی نداشته بنازه حتی اگر بچه پادشاه باشه

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...

من شهری هستم ک ربون اصلیش فارسیه، منم فارسم.

ولی به هرکس میگم میگه نمیشه فارس باشی باید جزء یکی از اقوام باشی.

خب نیستم فارس فارس فارسم🤣

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

من هم لکم هم لر 😁

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

منم مثل تو به کورد بودنم افتخار میکنم🙂

میخوای ریپ بزنی لایک نکنمرسی=/                      یه جایی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه و بازی کردیم بدون اینکه بدونیم این آخرین باربود  

پدر و مادرم متولد تهرانن. شهرستان های مادراشون برامون یه خاطره محون. مثل غرفه صنایع دستی

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃