2777
2789
عنوان

دیروز حسابمو خالی کردن بارها شنیده بودم اما خودم به دام افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2359 بازدید | 96 پست
معمولا تا دو هفته طول میکشه که برسه به دستت  شما تازه دیروز سفارش دادی چه قدر عجله داری

دیروزچیه جانم میگم دوهفته پیش ۱۴اردیبهشت سفارش دادم وواریزانجام دادم😐درست بخون لطفا

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بعدش چیشد

تا شخص واقعیی پیدا کنن این شکایتا ادامه داشت گوشی دست پلیس فتا بود که یه روز باز از شماره سریال استفاده کرده بودن سیمکارت روشن بود نقطه زنی کردن گرفتنشون حالا ما شکایت کردیم تمام پولای ک ب شاکیا دادیم اژ این بگیریم

به منم زنگ زدن ولی گفتن باید اول من صد تومن براشون واریز کنم هزینه نمیدونم چی تا اونا برام بعدش ۵ میلیون واریز کنن 

منم گذاشتمش سرکار گفتم من صد تومن هم ندارم به نون شب محتاجم اگه راست میگی ۵ میلیون نمی خوام بیا نصف نصف کنیم گفت نه بعد سازمان منو اخراج میکنن بفهمن نصف پول جایزه شما رو برداشتم 

گفتم اوکی پس جای که من صد تومن بریزم براتون 

اول شما صد تومن از اون ۵ میلیون کم کن بقیه اش بریز برام 

دید نمیتونه منو گول بزنه کلا بلاکم  کرد رفت   

دیروزچیه جانم میگم دوهفته پیش ۱۴اردیبهشت سفارش دادم وواریزانجام دادم😐درست بخون لطفا

اهاااا با اون یکی کاربر اشتباه گرفتم😶 

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
من بیکارم کارخونه داری؟

اره دوتا دارم    

ن ندارم

از زبون مائده نوشتم امضامو

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد     
ان شالله حداقل ضرر مالی جبران شه ضررهای روحی روانی که این مدت تحمیلتون شده جبران نمیشه

دقیقا چون ما تو شوک بودیم واقعا یهو یکی بیاد بگه نزدیک ۲میلیارد کلاه برداری شده رضایت گرفتن سخت بود از تک تک شون پول بریزی به حسابسون حالا ناز شاکی بخری....

دنیای دردسر دید اطرافیان نسبت ب شخص عوض میشه

۸۰میلیون ریخت واسه چی؟؟

تو یه پیج اینستاگرامی خرید لباس و طلا...

من اولش شک کردم چون رلطی به هم ندارن.

ولی اینا باور نکردن و پولو ریختن به حساب طرف. منم از جزئیات با خبر نیستم. اما کلیات موضوع همین بود.