2777
2789
عنوان

دیروز حسابمو خالی کردن بارها شنیده بودم اما خودم به دام افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2359 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینها ظاهراً پشت عابر بانک از طرف می‌خوان منو رو انگلیسی کنه برای همین گیج میشن و اطلاعات و میدن 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
نه به این نمیخندم... خواهرم لباس میخواست از اینستا سفارش بده منم گفتم یدفعه دیدی کلاهبرداریه و اینا ...

بعد ۸۰ میلیون چی شد؟

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد     
من دوهفته پیش ازیه پیجی که یه بلاگرمعروف معرفیش کردخریدکردم ۶۰۰تومن پول بی زبون وریختم به حسابشون تا ...

منم یه ساعت سفارش دادم ..یه بلاگر معرفی کرد.. وقتی رسید انققققد زشت و افتضاح بود ک انداختنش گوشه کمد اصلا دستم نکردم😑

من دوهفته پیش ازیه پیجی که یه بلاگرمعروف معرفیش کردخریدکردم ۶۰۰تومن پول بی زبون وریختم به حسابشون تا ...

معمولا تا دو هفته طول میکشه که برسه به دستت 

شما تازه دیروز سفارش دادی چه قدر عجله داری

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
کدوم بلاگر احمق معرفی کرده بود؟؟؟؟؟

بهاره سلیمانی جالبه خودشم فالوکرده بودهمون پیجو،الانم مادرش فوت کرده کلانمیاداینستاهرچی بهش پیام میدم شایدبتونه پیگیربشه خبری نیست ازش

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
هیچی رفتن شکایت بکنن که طرف گفت با رضایت خودت ریختی تو حسابش و نمیشه شکایت کنی...

جالبش اینکه خواهرتون گفته فدا سرت  

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد