زنگ زدن که از همراه اول توی قرعه کشی برنده شدی برنده ۶ میلیون و می خوایم مصاحبه تلفنی باهاتون داشته باشیم اونقدر ماهرانه که اصلا فکرش هم نمیکنید و درنهایت منو کشوند جلو عابر بانک و حسابمو خالی کرد توی کارت دوم یهو دوزاریم افتاد که عهوووووو کارت دوم رو انتخاب نکردم که اگه اونم می کردم اون کارتم هم خالی میشد خاک بر سر بیشرفشون همه دزد شدن ما هم مردم ساده لوح
نه به این نمیخندم... خواهرم لباس میخواست از اینستا سفارش بده منم گفتم یدفعه دیدی کلاهبرداریه و اینا ...
بعد ۸۰ میلیون چی شد؟
الان من خیلی سردرگمم من عشق کی بودم؟؟؟ تو فیلماا شانسم نداریما .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم که خدارحمتشون کنه فیلم هم خیلی مسخره تموم شد
استارتر جان یه سئوال بهت گفتن برنده شدی درست ولی چرا گفتن تا عابر بانک برو؟ بعد چرا گفتن به حساب ما پول بریز؟ من برنده به حساب کسی پول میریزه؟ اینارو شفاف سازی میکنی خواهشا؟
هیچی رفتن شکایت بکنن که طرف گفت با رضایت خودت ریختی تو حسابش و نمیشه شکایت کنی...
جالبش اینکه خواهرتون گفته فدا سرت
الان من خیلی سردرگمم من عشق کی بودم؟؟؟ تو فیلماا شانسم نداریما .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم که خدارحمتشون کنه فیلم هم خیلی مسخره تموم شد