2777
2789
عنوان

دیروز حسابمو خالی کردن بارها شنیده بودم اما خودم به دام افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2359 بازدید | 96 پست
تو بابا خعلی ساده ای

الان از دور اینجوری به نظر میاد ولی وقتی خودت جاش باشی ممکن راحت گول بخوری 

دختر خاله منم همین اتفاق براش افتاد حالا جالبه که خودش وکیله ولی گول خورد

خیلی قشنگ برات بازی میکنن که متوجه نمیشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگفتن از مسابقه تلویزیون و صدای مجری هم پخش شده؟ این برای چند ماه پیشه که از همکار مامانم گرفته بود ...

برا ما همین بود ولی بابام فهمید زود شماره کارت خالی داد طرف دید خالیه کلی فحش داد قطع کرد😂😂😂😂😂😂😂

قبول کن خب اخه چطور اعتماد کردی اصلا پشت تلفن حرفاشونو گوش کردی بعد پاشدی رفتی عابر؟هرچی اطلاعات خاس ...

ادم یاد این فیلم ترسناکا میوفته با سوالات 😀 فک کن طرف مسخ شده باشه 

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 

تو ساده ای عزیزم وگرنه این کلک که برای ۴ یا ۵ سال پیشه جدیدا با پروفایل صدا و سیما تو واتساپ پیام میدن 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

فاز اونایی که میان اینجا میخندن و مسخره میکنن و نمی فهمم. یه ذره درک لازمه واسه انسان گونه زندگی کردن.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
ادم یاد این فیلم ترسناکا میوفته با سوالات 😀 فک کن طرف مسخ شده باشه 

والا اخه هر کار کنی با عقل جور در نمیاد الان خیلیا بمن گفتن اینجا تو هم بودی گول میخوردی میخاین شماره مو بدم امتحانم کنین 😂😂😂

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم