2777
2789
عنوان

دیروز حسابمو خالی کردن بارها شنیده بودم اما خودم به دام افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2359 بازدید | 96 پست

سلام همسر من پارسال ۸۰روز زندان افتاد

یه روز اومدن جلو در گفتن شما کلاه برداری میلیاردی کردید 

گفتن تو گوشیت تاخالا ۱۰۰تا خط عوض شده (حالا همسر من خط ثابت داشت از مجردی تا به الان )

پول تک تک شاکی هارو دادیم رضایت گرفتیم (ب نقطه صفر زندگی رسیدیم) یه سند گزاشتیم ازاد کردیم تا چند وقت پیش ادامه داشت از همه. شهرا شاکی داشتن . 

پلیس زیر بار نمیرفت مقصر نیست میگفت خودشه 

تا وکیل گرفتیم ..... فهمیدیم شماره سریال گوشیش چنچ شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جوری می خندی انگار خودتم کلاهبرداری

نه به این نمیخندم... خواهرم لباس میخواست از اینستا سفارش بده منم گفتم یدفعه دیدی کلاهبرداریه و اینا گوش نکرد به شوهرش گفت شوهرش ۸۰میلیون تر زد😂😂😂جالبه به خواهرم گفت فدا سرت...

امیدوارم اینطورباشه😥😥

خواهر من هم یک بار براش پیش اومد. بعد از خرید سوال پرسیده و جواب نگرفته، از ناراحتیش فکر کنم باز هم پیام داده بود. هی پیامش می‌اومده بالای پیام‌ها، حجم پیام‌هاشون هم زیاده.. 

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.

اتفاقا همین اتفاق برای بابامم هم افتاد زنگ زدن گفتن 6 تومن از همراه اول بردی فلان شبکه الان داره پخش میشه بابام همون اول کار دو زاریش افتاد دزدن کلی سر به سرشون گذاشت 😂😂😂😂😂 بعدم فحش دادن قطع کردن 😂😂😂😂😂😂

حتی وصف کلمه "ساده" برات کمه😂 عزیزم میخای منم مصاحبه کنم برات ماشین ظرفشویی در اومده نگران نباش لا ...

😂

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
سلام همسر من پارسال ۸۰روز زندان افتاد یه روز اومدن جلو در گفتن شما کلاه برداری میلیاردی کردید  ...

یعنی چی؟؟؟

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛
منم دیروز از یه پیج مانتو سفارش دادم و پولو فرستادم حالا از دیروز جوابمو نمیدن🙁

من دوهفته پیش ازیه پیجی که یه بلاگرمعروف معرفیش کردخریدکردم ۶۰۰تومن پول بی زبون وریختم به حسابشون تاواریزکنم هرلحظه پیگیربودتاپولوریختم دیگه پیگیریاتموم شدهرچی بهشون پیام میدم جواب نمیدن خدالعنتشون کنه همسرم هی میپرسه پس سفارشت چی شد😔میخوام به برادرم بگم ۶۰۰بزنه به حسابم به همسرم بگم پولوبرگردوندمرجوع زدم اصلانمیدونم چی بگم😔

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

اینا خیلی ماهرانه عمل میکنند اینقدر خوب حرف میزنند که آدم شک نمیکنه. برای منم یه بار پیش اومده

البته من با همکارام مشورت کردم و زود فهمیدم و به حرفشون گوش ندادم

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

نگفتن از مسابقه تلویزیون و صدای مجری هم پخش شده؟

این برای چند ماه پیشه که از همکار مامانم گرفته بودن 

یکی صدای مجری تقلید کرده بوده

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه