2777
2789
عنوان

ب شوهرم بگم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 39 پست
بشین باهاش حرف بزن بگو میدونی که خوشم نمیا چرا این کارو میکنی چیزی برات کم گذاشتم خو بگو حلش کنیم

یعنی فایده داره؟

اخه اصلا هیچی ب من نمیگه تا دیروز فکر میکردم زندگی عاشقانه داریم 

یبار حرف زدیم گفت قبلا زمان مجردی اره داشته  اما الان ما تقریبا هر دو روز رابطه جنسی داریم ترس ...

باید کمکش کنی ترک نکنه.خودم نمی‌دونم راه درست چیه باید تحقیق کنی یا از این مشاوره های آنلاین کمک بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبین نباش عزیزم سعی کن اعتماد بهش داشته باشی هر مردی ممکنه نگاه کنه زیادم حساس نشو و گیر نده ک بدتر ...

منم ب خودم میگم ممکن ببینه باور کن حتی راضی کردم خودمو ک بشینه فیلم پ.ورن ببینه اما چرا پیج  س.ک.س حضوری سرچ کرده بهش گفتم عزیزم یوقت نری سراغ اینجور آدما مریضی دارن بدبخت میشیم اما بهش نگفتم دیدم ک سرچ کردی 

عزیزم پ و ر ن دیدن یه نوع اعتیاده حتی اگر زنش جنیفر لوپز هم باشه بازم میره میبینه فقط خودش میتونه تصمیم بگیره ک ترک کنه میتونه نرم افزار آنتی پ و ر ن نصب کنه و رمز نرم افزار رو هم ب یکی بده و ازش خواهش کنه ک بهش رمز رو نده بهش اگ خیلی وخیمه باید بره پیش روان شناس 

متاسفانه اثرات خود ارض ا ی ی توی رابطه واقعی  خودشو نشون داده میشه

عزیزم پ و ر ن دیدن یه نوع اعتیاده حتی اگر زنش جنیفر لوپز هم باشه بازم میره میبینه فقط خودش میتونه تص ...

من تا همین لحظه ب خود ارضایی فکر نکردم همش فکرم اینه نکنه پول میده با زن بدکارا رابطه داره همش فکرم اینه نکنه من چشمشو سیر نمیکنم اخه سر ب زیر نیس 

اما قسم میخوره دوسم داره 

الان یکی دیگه از عزیزا هم گفت ممکن خود ارضایی داشته باشه اما چرا نمیدونم خب الان ازدواج کرده

من تا همین لحظه ب خود ارضایی فکر نکردم همش فکرم اینه نکنه پول میده با زن بدکارا رابطه داره همش فکرم ...

ببین دوست عزیز رک و پوست کنده بشین باهاش حرف بزن خیلی جدی تنها کسی که میتونه جواب درست بده شخص شخیص همسرتون هست بهشون بگید ک فک میکنید رفته با یکی دیگه خوابیده اونطوری شاید تحریک شه واقعیت رو بگه بهتون که ازین فکرا نکنید

ولی باتوجه ب سابقه ای که از همسرتون گفتید من فک میکنم همون خودارضایی و پ و ر ن باشه

اینکه ازدواج کرده بدین معنا نیست ک خودارضایی نکنه 

انقدم فکرای بد نکن  پیر میشیا ♡ 

ببین دوست عزیز رک و پوست کنده بشین باهاش حرف بزن خیلی جدی تنها کسی که میتونه جواب درست بده شخص شخیص ...

بخدا روانی شدم من زندگی پر از دردی داشتم همه بخاطرش طردم کردن هنوز ب سال نکشیده این چیزها چیه میره میبینه

بهم میگه تو ب من شک داری همش الان اومدم اینجا بهم گفته شد ممکن خودارصایی باشه یکم آروم تر شدم 

بخدا روانی شدم من زندگی پر از دردی داشتم همه بخاطرش طردم کردن هنوز ب سال نکشیده این چیزها چیه میره م ...

ببین اصلا پ و ر ن دیدن رو دسته کم نگیر اونم با اینکه بره با یکی دگ بخوابه فرقی نداره بعدها نتیجش رو تو رابطه خواهی دید اما تا مادامی ک بخوای خودخوری کنی هیچی حل نمیشه برو ازش حرف بکش حتی شده چاقو زیر گلوش بزاری😂

شاید همسرتون خجالت میکشه ک بهتون بگه پ و ر ن میبینه و خود ارضایی میکنه بهش بگید ک اگر راستشو بگه ازش حمایت میکنید و دوتایی این موضوع رو یجوری حلش میکنید اول بحث تون بهش اطمینان بدید