2777
2789
عنوان

ب شوهرم بگم یا ن

635 بازدید | 39 پست

دیروز تو گوشی شوهرم تو اکسپلور اینستاش کلی عکس زن نیمه برهنه و س.ک.سی دیدم بهش گفتم خیلی ناراحت شدم گفت این اکسپلور خودش میاد کلی نازمو کشید شام رفتیم بیرون شوهرم بهم توجه داره مهربون هم هست اما کنترل چشم نداره امروز رفتم اینستاشو نگاه کردم دیدم ازین پیج های خاله و س...حضوری سرچ کرده دارم روانی میشم هرچی میگه چی شده نمیدونم چی بگم ما تازه ازدواج کردیم با کلی عشق الانم میگه عاشقتم اما اینا چیه!!!! چکار کنم دارم روانی میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اکسپلور امکانش هست بیان گاهی 

ولی دیگه سرچ ک خودش نمیاد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بهش بگو ایناهم خودشون میان

قبلا ی پیج فالو کرده بود بهش گفتم پاکش کرد اما الان فالو نمیکنه اما میره نگاه میکنه بخدا نمیدونم چکار کنم من هیچی واسش کم نذاشتم اصلا ما هنوز انقد از رابطه مون نگذشته ک بگم تکراری شدم نمیخوام کاری کنم حرمتش کلا نابود بشه وای ک چ حال بدی دارم

بعضی مردا یه کرمی ناخود اگاه میاد سراغشون نگاه کنن ک مثلا حس تحریک پذیریشون زیاد بشه من خودم سر همین قضایا البته شوهرم اصن منحرف نیستا ولی چون فضای اینستا ۹۰درصدش شده اینچیزا یبار دعوا شدو دیگ پاک کرد و عهد کرده تا اخر عمرش اینستا نریزه

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
شاید اعتیاد داره به خ.ارضایی...چند مدت زیرنظرش بگیر مطمعن شو

یبار حرف زدیم گفت قبلا زمان مجردی اره داشته 

اما الان ما تقریبا هر دو روز رابطه جنسی داریم ترسم ازینه بره با این زن پولی ها یا شایدم رفته 

قبلا ی پیج فالو کرده بود بهش گفتم پاکش کرد اما الان فالو نمیکنه اما میره نگاه میکنه بخدا نمیدونم چکا ...

بشین باهاش حرف بزن بگو میدونی که خوشم نمیا چرا این کارو میکنی چیزی برات کم گذاشتم خو بگو حلش کنیم

فکرشو نکن هیچوقت نزار کمرش پر بشه وقتی انجوری میشه میره داخل سایت اینجور حرف ها وقتی تخلیه حسی بشه د ...

ما یکروز در میون رابطه داریم همش فکرم اینه نکنه با این زن بدکارا رابطه داره وای یعنی ممکن