2777
2789
ببین عزیزم این شماره برای کلینیک بیدستر تو مهرشهر هست من همیشه پیششون میرم بگو اگر امکان داره برات ا ...

خدا خیرت بده 

مامانم همین الان بهم زنگ زد گفت یه تیکه خیلیییییی کوچیک پوره مرغ خورده

میگه زبونشم تو ظرف اب زد ولی نمیدونه خورده یا نه

چون تو با بد؛ بد کنی پس فرق چیست؟! 🪸اگه شد بدی بهت، رفتُ شد غریبه🖤زندگی همینه:) یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس🎼

خدا خیرت بده مامانم همین الان بهم زنگ زد گفت یه تیکه خیلیییییی کوچیک پوره مرغ خوردهمیگه زبونشم تو ظر ...

خب خدارشکر عزیزم 

ایشالا تا شب حالش خیلی بهتر میشه نگران نباش 

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم این شماره برای کلینیک بیدستر تو مهرشهر هست من همیشه پیششون میرم بگو اگر امکان داره برات ا ...

جواب ندادن

چون تو با بد؛ بد کنی پس فرق چیست؟! 🪸اگه شد بدی بهت، رفتُ شد غریبه🖤زندگی همینه:) یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس🎼

خب خدارشکر عزیزم ایشالا تا شب حالش خیلی بهتر میشه نگران نباش

مرسی از اینکه این چند روز با صبوری به سوالام جواب دادی

عه چراا

رفت روی اپراتور عدد یک رو زدم برای ارتباط با پذیرش کسی جواب نداد فردا باز میزنم

فدات بشم عزیزدلم💋کاری نکردم که✨🦋🩵

❤️❤️❤️

رفت روی اپراتور عدد یک رو زدم برای ارتباط با پذیرش کسی جواب نداد فردا باز میزنم

اصلا نگران نباش تا فردا ایشالا زود زود خوب شه🩷

شب هم از گوشی شوهرم شماره دکتر افتخاری رو میگیرم بهت میدم

چون من پاک کردم

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

اصلا نگران نباش تا فردا ایشالا زود زود خوب شه🩷شب هم از گوشی شوهرم شماره دکتر افتخاری رو میگیرم بهت ...

خدا خیرت بده

غذا که مامانم گفت اندازه یدونه بند انگشت یه تیکه کوچولو مرغ خورد 

ولی خودمم الان بهش یکم اب دادم به زور بالا نیورد

تو ظرف خاکشم ادرار کرد هوشیاریشم خوبه خدارشکر

وای همین الان دیدم خودش اومد سراغ ظرف غذاش یکم غذا خورد😍😍درسته خیلی کم بود اما با زور و اجبار نخورد خودش خورد🙏🏻😍😍

سلااممممم عزیزممواییی چقدر خوشحال شدممممم

ببخشید هی سوال میپرسم

با اینکه همه چیش اوکیه اما هنوز مدفوع نکرده 

یعنی مشکلی داره

دامپزشک گفت نداره