2777
2789
عنوان

پوست صاف

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 71 پست
عزیزم باید وقتی ازش استفاده میکنی خیلی حواست باشه چون کلینیدامایسین قوی که آنتی بیوتیکه داره و به شد ...

مرسی عزیزدلم منم تا یکماه میزنم بعد نمیزنم چون پوستم صاف شده فقط خدا کنه بعد قط کردنم برنگرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید وقتی ازش استفاده میکنی خیلی حواست باشه چون کلینیدامایسین قوی که آنتی بیوتیکه داره و به شد ...

واینکه محصولات داری رتینول رتنوئید و مشتقات ویتامین A هیچی نزن فقط آبرسان یا مرطوب کننده فاقد الکل

ببخشین برا لک هم هست یا جوش ؟

راکوتان برای جوشه فقط . ویرگو هم ضد جوشش هست هم ضد لک . ضد جوشش بعد ۱۵ روز تاثیرش مشخص میشه ضد لکشم بعد یکماه تاثیرش دیده میشه 

مرسی عزیزدلم منم تا یکماه میزنم بعد نمیزنم چون پوستم صاف شده فقط خدا کنه بعد قط کردنم برنگرده 

نه قاعدتا برنمیگرده چون آنتی بیوتیکه فقط پوستت نباید بش عادت کنه یعنی نباید طولانی مدت بزنی ولی اگه میخوای جوشات برنگرده اصلا کرم پودر و ضدآفتاب رنگی نزن چون به شدت جوش زیرپوستی تو صورتای مستعد جوش میاره

راکوتان خیلی تاثیر داره ولی اخه میگن ضرر داره 🙁  من همه راهارو جز راکوتان رفتم فقط این ویرگو ...

اره اوایل من خیلی دودا بودم با این عوارضی که میگفتن

اما ضرری جز خشکی لب ندیدم الانم باز باید بخورم

اره اوایل من خیلی دودا بودم با این عوارضی که میگفتن اما ضرری جز خشکی لب ندیدم الانم باز باید ...

ازمایش بده عزیزم یوقت خدای نکرده مشکلی پیش نیاد برات 😘