2777
2789
عنوان

پوست صاف

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین صابونای گیاهی رو تست کن که عوارض ندارند به نظرم  من صابون گل بابونه زدم هم پوستم روشن شد ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت ❤😘

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
دوستم من تبلیغ نکردم تجربمو گفتم خودم کلا ۲۰ روزه خریدم😐

اع پس ببخشید معذرت میخوام. 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

چطوری روغنشو درست میکنن ؟

دقیقا نمیدونم اما فکر کنم تو یه ذره روغن زیتون مقدار زیادی گل بنفشه میریزن میذارن بمونه یک ماه، خیلی روغنه گرونیه بخوای بخری اصلشو 

خواهرم درست کرده صبر کن بپرسم اگر جوابمو داد برات میفرستم نحوه ی درست کردنشو اما فکر کنم همین بود

😘😘😘

⁦❤️⁩🌹

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

اره همون کلیندا خیلی قوی و عالیه پوستم صاف و شفاف شده 

عزیزم باید وقتی ازش استفاده میکنی خیلی حواست باشه چون کلینیدامایسین قوی که آنتی بیوتیکه داره و به شدت لایه برداره بیشتر از چند مدت نباید استفاده کنی تا زمانی که طول دوره درمانت تموم شه اصلا زمانی که استفاده میکنی از ویتامین سی لایه بردار و هیچ محصول ضدجوشی استفاده نکن حتماااا حتی تو خونه ضدآفتاب بزن