سلام بچها من یکساله اقدام دارم ولی باردار نشدم رفتم دکتر بهم قرص متفورمین داد و دوفاستون چون تنبلی داشتم و کیست های ریز بعد حالا بعد سه ماه باز رفتم پیشش سونو رو شکم انجام داد امپول سینال اف داد و امپول هاش ام جی و قرص لتروزول و کلوموفین کسی از اینا استفاده کرده و نتیجه دیده با ماه اول باردار شده ؟؟
خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام بله عزیزم دوست من استفاده کرد کمتر از یکسال باردار شد و نی نیش دیروز به دنیا اومد 😘به دکترت گوش کن مشکل بزرگی نیست و حل میشه
هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ میکنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️