2777
2789
عنوان

حال دلتون خوبه؟! در چه حالید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 166 پست

من بعد از اقدام ب خودکشی ب زندگی برگشتم 

امروز حالم بهتر بود نامزدم اومد دنبالم رفتیم بیرون 

نمیدونه ک قصدم خودکشی بوده😔

فهمیدم چقد دوسش دارم عاشقشم و همه ی زندگیمه و خداروشکر کردم 

بغلش گریه کردم

از خدا خواستم ببخشه منو 

و به زندگیم برگشتم و قدرش و میدونم

از فردا دوباره درس و دانشگاه 

و ورزش و شروع میکنم 

قدر خونوادم و بیشتر میدونم 

قدر زیبایی و سلامتیم 

حال دلم خوبه الان

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتاقم کثیف بود تمیزش کردم و الان خیلی خسته شدم کف اتاق دراز کشیدم

خیلی هم خوابم میاد فکر کنم دیگه برم بخوابم😃🙋‍♀️

از الان این کاربری دست من است ! تاپیک های قبلی مربوط به من نیست
من بعد از اقدام ب خودکشی ب زندگی برگشتم  امروز حالم بهتر بود نامزدم اومد دنبالم رفتیم بیرون&nb ...

عزیزم شوکه شدم... اخیرا این کارو کردید؟! با قرص؟!

خداروشنر که حال جسمی و روحیتون الان بهتره

ان شاءالله همیشه حال دلتون خوب باشه

مراقب خودت باش گلم

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
امروز حالم بد بود یکی از سخترین روزام بود دعا خوندم اروم ترم  خانوما التماس دعا

متاسفم...

الهی که گشایش تو کارت ایجاد بشه

محتاجم...حتما

یبار ازدواج کردم الان کلی آدم پیشنهاد میده رد میکنم امروزم یکی رو رد کردم .دیگه ازکسی خوشم نمیاد نمی‌دونم چم شده

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
یبار ازدواج کردم الان کلی آدم پیشنهاد میده رد میکنم امروزم یکی رو رد کردم .دیگه ازکسی خوشم نمیاد نمی ...

چند سالته گلم؟!

عزیزم شوکه شدم... اخیرا این کارو کردید؟! با قرص؟! خداروشنر که حال جسمی و روحیتون الان بهتره ان شاء ...

خودمم باورم نشد چرا اینکارو کردم 

حماقت بود

آره قرص خوردم 

مرگ و ب چشم دیدم واقعا

داغون شدن عزیزامو

ولی خداروشکر بهم فرصت زندگی دوباره داده شد 

برگشتم پیش خونوادم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋