پسر خواهرم مرداد میشه دوسال الان نمیدونم میشه چند ماهگی😖بعد اصلا حرف نمیزنه هرچی میخادو با اشاره یا آوا بهمون میفهمونه فوق العاده زرنگه حدود یکسالگیش ممه اومه اینا (یعنی غذا)میگفت الان نمیگه ی مشاور گفته مثل بچه هفت ماهس رشد گفتاریش بنظرتون درسته؟
اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
نترس پسرمن تا دوسالگی با اشاره حرف میزد ..درحد خوردنی میگفت نم نم...بابا واب فقط کلا با ایما واشاره بود بغد دوسال ونیم کلمه کلمه شروع کرد ولی فوق العاده باهوش بود...الان دوسال وهشت ماهشه داره کلماتو تمرین میکنه...بعضی بچه ها اینجورن ...بخصوص پسرا دیر زبان باز میکنن نترس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخ که رو مخن وقتی عه عه میکنه قلبم میخاد وایسه میگم خاله توروخدا حرف بزن
بخاطر این که پدر مادر میفهمن منظور بچه چیه و کارشونو با همون ایما و اشاره انجام میدن بچه نیازی به تلاش برای حرف زدن نمیبینه اگر ازش بخوان که کلمه اش و بگه بچه مجبور میشه تلاش کنه
من یه چیز دیگه کمکم کرد..بعضی بازیهای هستن تو گوشی من نصب کردم بازی کرد خیلی موثربود ...تو بازار گوشی بزن زبان باز کن کودک یه برنامه هست اشیا و ....رو باعکس نشون میده میزنی روش اسمشو میگه پسرمو عادت دادم باهاش بازی کنه خیلی اثر داشت پسرم ناگهان چیزی رومیدید اسمشو میگفت فهمیدم اثر اون برنامه بوده