2777
2789

پسر خواهرم مرداد میشه دوسال الان نمیدونم میشه چند ماهگی😖بعد اصلا حرف نمیزنه هرچی میخادو با اشاره یا آوا بهمون میفهمونه فوق العاده زرنگه حدود یکسالگیش ممه اومه اینا (یعنی غذا)میگفت الان نمیگه ی مشاور گفته مثل بچه هفت ماهس رشد گفتاریش بنظرتون درسته؟

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏

نترس پسرمن تا دوسالگی با اشاره حرف میزد ..درحد خوردنی میگفت نم نم...بابا واب فقط کلا با ایما واشاره بود بغد دوسال ونیم کلمه کلمه شروع کرد ولی فوق العاده باهوش بود...الان دوسال وهشت ماهشه داره کلماتو تمرین میکنه...بعضی بچه ها اینجورن ...بخصوص پسرا دیر زبان باز میکنن نترس

اللهم عجل لولیک فرج 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس پسرمن تا دوسالگی با اشاره حرف میزد ..درحد خوردنی میگفت نم نم...بابا واب فقط کلا با ایما واشاره ...

خب گفتار درمانی جایی نبردیش؟این حتی آب و اینام نمیگه چند بار فقط گفته نه یا ی بار گفته مثلا بابا مَمَه فقط ی بار ها

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
پسردایی شوهرمنم این طور بود یهوزبون وا کرد نگران نباشید وقتی هوشش خوبه یعنی مشکل مغزی نداره فقط جدی ...

آخ که رو مخن وقتی عه عه میکنه قلبم میخاد وایسه میگم خاله توروخدا حرف بزن

زیاد کارتن براش بزارین باهاش حرف بزنین..من خیلیها بهم گفتن پسرت مشکل داره ولی اصلا باور نکردم...الان دوسال وهشت ماهشه دا ه دوتا کلمه میزاره کنار هم مثلا وقتی غذا بهش میدم میگه..مرسی مامان امیر نم نم...مرسی مامان به امیر غذا دادی....اصلا نترس...مشاور بیخود گفت بیسواده

اللهم عجل لولیک فرج 
زیاد کارتن براش بزارین باهاش حرف بزنین..من خیلیها بهم گفتن پسرت مشکل داره ولی اصلا باور نکردم...الان ...

آره نکبت منم گفتم برو ی جا دیگه اینقد باهوشه حد نداره و سر به بازی باشه کارتون هم امتحان میکنیم مرسی عزیزم

خب گفتار درمانی جایی نبردیش؟این حتی آب و اینام نمیگه چند بار فقط گفته نه یا ی بار گفته مثلا بابا مَم ...

نه خیلی ها گفتن نبردم...فقط کارتن زیاد گذاشتم زیاد باهاش حرف زدم توخونه اشیا رونشونش میدا دم واسمشو میگفتم...اوایل فقط نگاه میکرد بعد همراهم شد...

اللهم عجل لولیک فرج 
آخ که رو مخن وقتی عه عه میکنه قلبم میخاد وایسه میگم خاله توروخدا حرف بزن

بخاطر این که پدر مادر میفهمن منظور بچه چیه و کارشونو با همون ایما و اشاره انجام میدن بچه نیازی به تلاش برای حرف زدن نمیبینه اگر ازش بخوان که کلمه اش و بگه بچه مجبور میشه تلاش کنه

ولی درکل تا ۳سالگی درهرصورت به حرف میافتن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه خیلی ها گفتن نبردم...فقط کارتن زیاد گذاشتم زیاد باهاش حرف زدم توخونه اشیا رونشونش میدا دم واسمشو ...

آهان..بهش میگم خیلی شیطونه اگه ی جا وایسه چهارتا کلمه گوش کنه خوبه😑

بخاطر این که پدر مادر میفهمن منظور بچه چیه و کارشونو با همون ایما و اشاره انجام میدن بچه نیازی به تل ...

دقیقا مخصوصا اینکه اولین نوه دختریه و فوق‌العاده شیرین همه دست به سینه آماده ن براش کار انجام بدن

دقیقا مخصوصا اینکه اولین نوه دختریه و فوق‌العاده شیرین همه دست به سینه آماده ن براش کار انجام بدن

خخخخخ

خدا حفظش کنه

عیب نداره حرص نخور یه چندوقت دیگه به زبون میافته اونوری خستت میکنه انقدر که سوال میپرسه

این چیه اون چیه این چجوری درست میشه اون از کجا به وجود میاد خدا کیه ماه خداس اووووو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یه چیز دیگه کمکم کرد..بعضی بازیهای هستن تو گوشی من نصب کردم بازی کرد خیلی موثربود ...تو بازار گوشی بزن زبان باز کن کودک یه برنامه هست اشیا و ....رو باعکس نشون میده میزنی روش اسمشو میگه پسرمو عادت دادم باهاش بازی کنه خیلی اثر داشت پسرم ناگهان چیزی رومیدید اسمشو میگفت فهمیدم اثر اون برنامه بوده

اللهم عجل لولیک فرج