2777
2789
عنوان

مامانای مهربون لطفا بیاین ی سوال دارم 🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 20 پست
خخخخخ خدا حفظش کنه عیب نداره حرص نخور یه چندوقت دیگه به زبون میافته اونوری خستت میکنه انقدر که سوا ...

میگم منم به خواهرم ولی خب نگرانی مادرانس دیگه کاریش نمیشه کرد😊

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه چیز دیگه کمکم کرد..بعضی بازیهای هستن تو گوشی من نصب کردم بازی کرد خیلی موثربود ...تو بازار گوش ...

ای جان چه باحال اینم حتما میگم نصب کنه ممنون دوست مهربونم

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
اره من الان من شدم گوگل سرچ پسرم هزار بار میپرسه این چیه مامان....

جانم چه خوب حالا حرف بزنه و سوال کنه خیلی بهتر ازینه که ساکت باشه استرس این یکی بیشتره