2777
2789
عنوان

بابام داره منو از خونه بیرون میکنه

5435 بازدید | 204 پست

از نوجوونی خرجمو خودم دادم نه دکتر برده نه لباس خریده نه خرجی داده حتی خرج تحصیلم با خودم بود برای فرار از این خونه ازدواج کردم ک اونم گند زدم پنج ساله عقدم نامزدم راضی نیس ب عروسی امروز با هم دعوامون شد میگه غذا میخوری تو این خونه باید کار کنی منم بدنم ضعیفه نمیکشم 

پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.

دیگه زنگ زدم ب نامزدم با گریه که توروخدا یه خونه بگیر این هفته بیا منو ببر اونم قول داد حل میکنه

دیگه اگه نتونم بمونم اینجا مجبورم زنگ بزنم داداشم بیاد دنبالم

حالم خیلی بده

کسی مث من هست اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رو هم بابام بیرون کرد فقط شانس اوردم شوهرم پشتم بود 

ولی 6 سال خونه مادرشوهرم زندکی کردم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
من رو هم بابام بیرون کرد فقط شانس اوردم شوهرم پشتم بود  ولی 6 سال خونه مادرشوهرم زندکی کردم

من دوس ندارم اونا بفهمن وگرنه سرکوفت میزنن

نامزدت خوبه؟ اگه خوبه برین سر زندگیتون اگه نیس هم بگو چقدر پس انداز داری تا راه حل بدیم

اونم بد نیس ولی اگه ب موقع عروسی میگرفت اینجوری نمیشد

فقط یک و نیم دارم اخه با این پول کجا برم

من دوس ندارم اونا بفهمن وگرنه سرکوفت میزنن

دیگه مجبوریه 

من که بابام کتکم زد با وسیله هام پرتم کرد بیرون اصلا چاره ای نداشتم

بعدم انقدر دنبال عروسی نباش 

به فکر باش یه خونه ای اجاره کنی

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
خوب بابات چی میگه این وسط 

میگه یه لقمه نون میخوری باید برام کار کنی عوضش 

منم مریضم پهلوم تازه خوب شده ضرب دیده بود بدنم ب شدت ضعیفه جوری ک امسال نتونستم روزه بگیرم

دیگه مجبوریه  من که بابام کتکم زد با وسیله هام پرتم کرد بیرون اصلا چاره ای نداشتم بعدم انقدر ...

بخدا اصلا عروسی نمیخام

تقریبا جهیزیه م کامله ب نامزدم گفتم دیگه این هفته خونه بگیر اگه جهیزیه مو داد که همونارو میچینم اگه نده نمیدونم چیکار کنم

۵ ساله عقدی وخونه بابات هستی ؟!  فکرنمیکنی شوهرت تلاشی جدی نداشته !!! مگه چندسالتونه هردو؟

خب این وسط تقصیر من چیه حمایتم نکردن خانواده

من ۲۷ اون ۳۶