2777
2789
راستش یه هدفی دارم که مجبورم زبانو یاد بگیرم برای خواندن مجلات علمی و... تلفظ هم که طبعا قوی کنم به ...

من از١٠سالگي زبان مبخونم واينكه  همه اش ٣سالع مكالمه ام قوي شده؛صبورباشيد حل ميشه

فيلم بازيرنويس فارسي ببينيد و بهتون پيسنهاد ميكنم فيلم ها به زبان  انگليسي آمريكايي American English  باشع چونكه تلفظ حروف در اون واضحتره

هرفبلم رو چندين بارنگاه كنيد بادقت تمام جملاتي كه جذبتون ميكنه رو سعي به خاطر بسپاريد

آهنگ گوش كنيد ....خواننده مورد علاقتون باشه ...چيزي كه حالتون باهاش خوب باشه اينطوري روند يادگيري سرعت پيدا ميكنه

انگليسي فكر كنيد 

و...

دلم يه جاي دور ميخواد! خيلي دور...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواندن و نوشتن چی؟

براي اونا دو راه داريد...

١همون فيلما و آهنگها رو بامتن شون يادبگيريد

٢ كتاب بخونيد....از كتاب داستاي مقطع ميانسال شروع كنيد و هرسري طيف كتابارو افزايش بديد

دلم يه جاي دور ميخواد! خيلي دور...
خب بنظرم بهتره فقط همون فيلم ديدن و آهنگ سرجاش باشه براي اون بايد از همون اول  يني آموزش لغات ...

فیلم وقت نمیکنم ببینم. راستش خودمم نمیدونم از چی بخونم یاد بگیرم و اینا...به هر حال ممنون لطف کردین