2777
2789
عنوان

شوهربی مسئولیت

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرمن اگر خانوادش منطقی هستن باهاشون صحبت کن که راهنماییش کنن.اخه مگه میشه یه مرد به فکر زندگیش نباشه

برای تو برای چشم هایت، برای من برای دردهایم، برای این همه تنهایی    ای کاش خدا کاری کند 
همینقدر که اون مقصره توهم مقصری اون مطمئنه تو موندنی هستی یکم جدی و قاطع باش عزیزم 

باورکن ی مدت همه چیزو جدی گفتم بهش بحث کردم هرکاری بگی

ولی در نهایت هی میگف دوست دارم عاشقتم درست میشه

الانکه میگم میگه بزار بعد سربازی میرم سرکاروفلان ولی من میدونم نمیره چون قبلشم نمیرف من هی میخام بر ...

گلم دلت برا خودت بسوزه.فامیل نزدیک من با طرز فکر شما هم خودشو بدبخت کرده هم یه طفل معصوم رو

اون داره زندگیشو تباه میکنه جدی باهاش برخورد کن که بفهمه اگه فکری به حال خودش نکنه شما شریک این تباهی نمیشی

گلم دلت برا خودت بسوزه.فامیل نزدیک من با طرز فکر شما هم خودشو بدبخت کرده هم یه طفل معصوم رو اون دار ...

بهم راه حل بدین چیکارکنم اخه الانم ب هرکی بگم دردمو میگه خب چون سربازه بهت فشاراومده ولی من میشناسمش این ازاول همینه

من حتی تاحالا ی بارم ب خانوادم نگفتم مشکل دارم حتی ب دوستام شماها اولین نفرایین

اخه الانکه یکسال از سربازی گذشت چرا هیچ فرقی نکرده

چون دور از جون شما خرش از پل گذشته تو رو داره دیگه دغدغه چیو داشته باشه 

بهش سخت نمیگذره

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
به نظرمن اگر خانوادش منطقی هستن باهاشون صحبت کن که راهنماییش کنن.اخه مگه میشه یه مرد به فکر زندگیش ن ...

ببین ی بار ب شوخی ب مامانش گفتم وحید شلخته اس حتی مسئولیت ی شی و. نمیتونه گردن بگیره برگشت گف اره این پسرلوس منه همیشه همه کاراشومن کردم 

الانم بگم بهشون میگن باشه ازدفعه بعد پول بیشترمیریزیم براتون درصورتیکه من اصلاببحثم مالی نیست

چون دور از جون شما خرش از پل گذشته تو رو داره دیگه دغدغه چیو داشته باشه  بهش سخت نمیگذره

من پزشکی میخونم تمومه امیدش ب منه

منم با طلاق مشکل ندارم چون اینقد قوی هستم ک خودم از پس خودم بربیام من مشکلم عذاب وجدانمه همش فکرم درگیره اینکه چیکارمیکنه بعدمن دلم میسوزه دست خودم نیس بخدا

بهم راه حل بدین چیکارکنم اخه الانم ب هرکی بگم دردمو میگه خب چون سربازه بهت فشاراومده ولی من میشناسمش ...

ببین از خانوادش کمک بگیر اگه لازم شد از خانواده خودت هم راهنمایی بخواه.ولی شرط همش اینه که خودت قاطع باشی.عمه من دقیقا مشکل شمارو داره ۳سال پیش ازدواج کرد بعد از یکسال فهمیدیم که پسره کار نمیکنه.خانواده خیلی حمایت کردن خیلی جدی باهاش برخورد کردن اما خب عمم هنوز نمیدونم چرا موند و الان بچه دار شده و شرایط بدتر از قبلم شده حتی.شما جدی باش مثل عمه من خودتو نابود نکن 

ببین از خانوادش کمک بگیر اگه لازم شد از خانواده خودت هم راهنمایی بخواه.ولی شرط همش اینه که خودت قاطع ...

منم الان همینم طلاهامو فروختم براش کلی پول قرض گرفتم بی پولی کشیدم 

ولی خسته شدم دیگه الان دلزده شدم هربارمیگه دوست دارم بیشتر ازخودم بدم میاد