2777
2789
عنوان

دزفول دزفولیااااکدوم دکتر برا ای وی اف سراغ دارید....

| مشاهده متن کامل بحث + 3246 بازدید | 24 پست
عزیزم اگه به نتیجه رسیدی لایک کن  منم دزفولم  و یه ای وی افی

سلام شما آی وی افی هستید؟نتیجه گرفتید؟ببخشید میشه بگید ارزششو داره آدم بره یا نه؟مثلا اگه ۴ ساعت با مرکز فاصله داشتید حاضر بودید برید کاشت؟همش میگن رفت و آمدش زیاده و ...دلسرد شدم.چون ۴ ساعت فاصله داریم

سلام شما آی وی افی هستید؟نتیجه گرفتید؟ببخشید میشه بگید ارزششو داره آدم بره یا نه؟مثلا اگه ۴ ساعت با ...

سلام عزیزم سختی زیاد داره رفت و امد منم ۲ ساعت فاصله دارم 

اگه نتیجه بگیری که واقعا ارزش داره خستگی از تنت در میاد 

متاسفانه نتیجه نگرفتم ولی دوباره میخوام  شروع کنم تازه یه سری آزمایش و عکس رنگی گرفتم ببرم ببینم این دفعه چی میشع 

التماس دعا 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

اللهم عجل لولیک الفرج 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زلالی رو شنیدم که هزینه هاش زیاده ولی نمی دونم ! من تازه یه هفته اس از تهران اومدم شوش دانیال ، به نظرتون زیر نظر کدوم دکتر زنان باشم خوبه ؟ مشکل بارداری ندارم فقط سابقه یه سقط دارم ، می خوام ۵ ماه دیگه اقدام کنم .

🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :) 
زلالی رو شنیدم که هزینه هاش زیاده ولی نمی دونم ! من تازه یه هفته اس از تهران اومدم شوش دانیال ، به ن ...

اگه از دزفول میخوای بدون شک دکتر سیما مقدم زبانزده ولی....مدتی هست کم کار شده

برم میام خبر میدم من بچه دارم میخام دومی دوقلو پسر بشه

بدون اینکه مشکل بارداری داشته باشین هم انجام میدن؟مدارک برای ناباروری و غیره نمیخواد

من یه نفرو میشناسم پسر دوست داشت رفت کاشت بچه دومش بود و الان بارداره

من خودم زير نظرش باردار شدم ولي با دارواونجا زياد ديدم كسايي ك با اي و اي و اي وي اف پيششون باردار ش ...

عزیزم شما میدونی دکتر کار آی وی اف رو تهران انجام میده یا اندیمشک؟

عزیزم شما میدونی دکتر کار آی وی اف رو تهران انجام میده یا اندیمشک؟

عزیرم همه مراحل تخمک کشی و دارو و سونو و ...رو اندیمشک انجام میده فقط انتقال تهران

برام دعا کنید محتاج دعاتونم 😓🥺