2777
2789
عنوان

خانما بیاین

350 بازدید | 27 پست

سلام لطفا بگین با همچین مردی چطور باید برخورد بشه مرد چشم چرون اما خیانت اونجوری ازش دیده نشده اما هر لحظه دل خانم به خاطر چشم چرونی مرد به لرزه میافته تا خدای ناکرد اتفاق بدتری نیافته هر بارم با مرد حرف زده گفته تو شکاکی یا فلان و فلان توجیه کرده گفته منظوری ندارم ووووووو.....؟؟؟؟؟ مشکل یکی از خانم نزدیکانم هس نمیدونم چی بگم بهش لطفا شما بودین چه برخوردی داشتین؟؟؟ 

بزار چشم بچرونه شاید منصوری نداره ...حالا اینقدر بگووو گیر بده که خدایی نکرده لج کنه کار نباید رو بکنه 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار چشم بچرونه شاید منصوری نداره ...حالا اینقدر بگووو گیر بده که خدایی نکرده لج کنه کار نباید رو بک ...

اخه اینطوری خانم دلش میشکنه بهش حس حقارت دست میده حس تاسف و... نمیتونه شاد زندگی کنه

اخه اینطوری خانم دلش میشکنه بهش حس حقارت دست میده حس تاسف و... نمیتونه شاد زندگی کنه

دل شکستن نداره عزیزم بعضی مردا همینن حالا به دوستت بگو یکم تو مدل پوشش وآرایش ومدل موش تنوع بده 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

ارایش و اینا که نمیزاره پوشش هم هر طور باشه باید باحجاب باشه مشکل خانم نیس از خانمش بشدت راضیه همش مثل پروانه دورش میچرخه  چون خانم واقعا خانم هس منظورم اخلاق و رفتار و ایناس اما ... 

من همیشه تو این مشکلات ۲ تا راه میذارم برای خودم ،

اول اینکه آیا این زندگی و دوست دارم و میتونم ادامه بدم یانه ؟

دوم اینکه اگه بحث و دعوا راه بندازم تهش درست میشه ؟ اگه درست شد از من زده نمیشه ؟

خودم چون رابطمون دوست دارم و همچنین خودمو اعصابمو آرامشمو صبوری میکنم ، و بی تفاوت میشم  تا از ذهنش بی افته

عزیزم مردها کلی نگرند .غالب مردان فقط نگاه میکنند. اگه زن از اون جزئیاتی که مرد دیده سوال بپرسه مثلا بگه من یه کیف یا مانتو شبیه اونی که اون خانومه پوشیده بود داشتم گمش کردم قشنگ بود لباسش ؟غالبا میگن ندیدم نمیدونم.در نوع سوال پرسیدن هم باید خیلی دقت کرد که بیشتر تحریک به نگاه کردن به جزییات نشوند.. به زنهاهم همینجوری نگاه میکنند بی منظور و بدون توجه به جزییات .چشمشون میره. اگه حساسشون کنید بدتر و با دقت بیشتری نگاه میکنند.

عزیزم مردها کلی نگرند .غالب مردان فقط نگاه میکنند. اگه زن از اون جزئیاتی که مرد دیده سوال بپرسه مثلا ...

هیچ کدوم از اون حرکات و نگاه ها رو برای خانم نمیپسنده برای خانمش جلف میدونه این خانم رو حساس تر کرده

هیچ کدوم از اون حرکات و نگاه ها رو برای خانم نمیپسنده برای خانمش جلف میدونه این خانم رو حساس تر کرده

نشون میده رو زنش غیرت داره. به نظر من حساسیتش خانومانه است و باید داشته باشه. زیاد حساس نشه و مرد رو حساس نکنه