2777
2789
عنوان

خانم های کدبانو یک لحظه لطفا☝️

1386 بازدید | 16 پست

سلام گوشت توی فریزر داشتم از هیلی وقت پیش اللن دراوردم دیدم روش لکه های سفید زده بو‌ هم نمیده یعنی بندازمش دور؟چون یه مدت وقت آشپزی نداشتم اگر هم گوشت میخواستم بپزم چون زود میخاستم بپزه گوشت تازه میگرفتم این بسته ها رو اصلا دست نمیزدم حالا که خوتستم استفاده کنم دیدم لکه های سفید روش زده کم هم نیست تقریبا دو کیلو و نیمه دلم نمیاد بندازمشون😩

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ب اصلاح اون یخ زده چون دیراستفاده کردب میتونی چرخش کنی شامی کنی

خورشتی تیکه شون کردم نمیشه یعنی بندازم تو خورشت؟

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

مگه فریزرت خراب بوده یا برق قطع شده که یخ گوشت باز بشه؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
تو فریزر هیچی نمیشه  ننداز دور حیف

وای خودمم اصلا دلم نمیاد آخه خیلیه گفتم اگر خراب باشه مجبورم نباید با سلامتی بازی کرد ولی اگر تجربه شو دارید و میگید خراب نیست دور نمیریزم فریزر ما درجه ش خیلی سرده آب در عرض ده دقیقه توش یخ میزنه فک نکنم چیزی توش خراب بشه

مگه فریزرت خراب بوده یا برق قطع شده که یخ گوشت باز بشه؟

نه اتفاقا زیادی سرده 

چقدر وقت توی فریزر بوده

نمیدونم ولی مطمئنم برای قرن جدید نیست😂احتمالا سه چهارماهه

خشک شده هرچیزی تو فریزر یه مدت طولانی بمونه همینطوری میشه.من یه بار سه نا مرغ عین چوب خشک شدن

حالا یعنی چی؟یعنی دور بریزم؟

نه اتفاقا زیادی سرده 

پس خراب نیست استفاده کن

اگه بپزی خراب باشه یه بوی خیلییی بدی میده

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌