2777
2789
عنوان

اولین پریود بعد زایمان

325 بازدید | 5 پست

سلام خانما میشه بگین چجوری بود اولین پریودتون یعنی دردش زیاد بود یا کم یا اصلا درد داشتین یانه خونریزی زیاد بود یا کم 

من دیروز لکه بینی داشتم الانم که قشنگ پریود شدم ولی مقدارش با قبل زایمانم فرق میکنه کمه دردی هم ندارم زایمان سزارین کردم بعد هفت ماه اینجوری شدم 

سلام عزیزم ببخشید اینجا میپرسم تو تاپیک دیدم تو دوران بارداری زگیل زدید و از سرکه سیب استفاده کردید نتیجه داد براتون؟مشکلی پیش نیومد ؟ممنون میشم راهنماییم کنید برای من درد نداره اما خب دوس دارم زود درمان کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بعد ۳۴ روز اولین پریودم رو شدم 😴😴 دوباره بعد ده دوازده روز باز شدم به مدت دو هفته خونریزی شدید داشتم افتضاح بعد‌چهار ما۶تنظیم شدم

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

سلام عزیزم خوبی ببخشید تاپیکتو در مورد زگیل سینه دیدم یه چندتا سوال داشتم حالم خیلی بده هفته ۳۶ بارداریم روی سینه هام پر زگیل شده منو شوهرم زگیل تناسلی نداریم ولی دارم از استرس میمیرم میشه بگی چیزایی که از سینت دراومده بود و بعدا فهمیدی زگیل نیستن چجوری بود؟ برای من قهوه این داره زیادتر میشه بزرگتر میشه فشارش میدم ازش خون میاد تا برم دکتر سکته میکنم خاهش میکنم جوابمو بده😔😔😔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘