2777
2789
عنوان

میشه بیاین ؟

90 بازدید | 5 پست

سلام 

میشه برا یه دختر کوچولو بی سرپرست دعا کنین؟ یه مشکل بزرگ تو کارش به وجود اومده که کل آینده اش به اون بستگی داره؟ 

خواهش میکنم اگه براتون امکان داره دعا کنین ، طفلک هیچ کسی رو تو این دنیا نداره 

مطمئنم اون دختر کوچولو پیش خدا از من خیلی والا ترو محبوب تره براش دعا می کنم تا ثوابش منویک قدم به خ ...

مرسی عزیزدلم ، از خدا خواستم درست شدن کار اونو عیدی ، عید فطر من قرار بده ، ازش هیچی نمی‌خوام جز اون 

منظورم از آدما بود ، خدا رو که صد البته داره 

انشالا به خاطر این قلب مهربونتون خدا همیشه کمکتون باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزدلم ، از خدا خواستم درست شدن کار اونو عیدی ، عید فطر من قرار بده ، ازش هیچی نمی‌خوام جز اون ...

😭🙏🙏🙏🙏🙏 قرارمون واسه دعا باشه امروز بعد از نماز ظهرو عصر سر به سجده ۲۱ با یا ذالجلال والاکرام و ۲۱ بار یا جبار  براش می گیم خدا روی سیاهمون بپذیره انشاالله

😭🙏🙏🙏🙏🙏 قرارمون واسه دعا باشه امروز بعد از نماز ظهرو عصر سر به سجده ۲۱ با یا ذالجلال والاکرام و ...

سلام عزیزم ، اومدم بهت پیام بدم و خوشحالیمو باهات تقسیم کنم اما فک کنم تعلیق شدین ، به هر حال می‌نویسم برا زمانی که ممکنه ببینید این پیام رو

اون روز بعد این که این تاپیک رو زدم بهم یه خبری دادن در همین مورد و انگار که دنیا خراب شد رو سرم ، انگار که رفتم تو ناامیدی مطلق 

کلی گریه کردم و به خدا گلایه کردم  ....

به هر دری زدم نشد که نشد....

آخرش گفتم خدایا خودت گفتی جواب دل شکسته رو میدی ، اگه قرار بود من نتونم کاری برا این بچه انجام بدم چرا اصلا سر راهش قرار گرفتم؟ 

گفتم خدایا سپردمش به خودت ، هر بلایی که میخواد سر اون بیاد ، سر من بیاد ولی اون حالش خوب باشه ، خودت محافظش باش...

و چند روز بعد به طرز عجیب غریبی نصف بیشتر اون مشکلات حل شد ....

انشالا که بقیه اش هم حل میشه به لطف خدا و دل پاک اون بچه ی معصوم ...

خواستم ازت تشکر کنم بابت دعا

انشالا همیشه سلامت باشی