2777
2789
عنوان

چرا من اينقدر خوشبختم

335 بازدید | 31 پست

من تو اين شهر غريبم و فقط يك خاله ي دهن بينددارم كه هر چندوقت يكبار باعث ناراحتي اعصاب و دعواي من با بقيه ميشه

ديشب بهم زنگ زد كه ميخوام بيام خونت با دخترم رياضي كار كن امتحان داره(منم معلم ابتدايي هستم)گفتم باشه با اينكه مهمون داشتم

خونه ي من و مادرشوهرم تو يك ساختمونه و ما غذا باهم ميخوريم و من نميتونم جدا اشپزي كنم

بهم گفت برنج هم خيس كن اومدم درست كن كه معدم درد ميكنه!

گفتم من برنج ندارم خاله خجالت ميكشم هم برم از اونطرف بيارم سالادالويه اي چيزي درست ميكنم دورهم ميخوريم

خلاصه هرچي اسنپ زد واسش پيدا نشد

زنگ  زد به شوهرم سرراهت بيا دنبال من

شوهرمم گفته كارم طول ميكشه من واستون تاكسي تلفني ميگيرم شما برين

خلاصه اينا دير اومدن بيرون ار خونه و خالم زنگ زده به من كه شوهرت خيلي ببخشيد گوه خورده اصلا اينجا تاكسي نيست

درحالي كه تاكسي زنگ زده اين  دير اومدن و رفته.

خلاصه ديشب نتونست بياد بهم زنگ زد تو فردا صبح ساعت هشت بيا خونم تا ده صبح با دخترم درس كار كن كه امتحان داره.

منم تو رودرواسي گفتم باشه

حالا ميدونه من يك نوزاد چهارماهه دارم و يك بچه ي دوساله كه شبا دير ميخوابن و اذيتم با كارهاشون

امروز صبح خواب موندم و زنگ زده خالم نفهميدم

با يك حس حق به جانبي بهم پيام داده وقتي نميتوني بياي الكي قول نده و بشكنه دست من كه نمك نداره!!!

من موندم چي بهش بگم

الان من كار بدي كردم؟بايد شرمنده باشم؟

من جات بودم خيلي رك ميگفتم من وقت اضافي ندارم شرمنده

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از صبح خيلي سردردم

ديشب بخاطر بچه هام دير خوابيدم

صبحم كه بيدار شدم با پيام ها و تلفن هاي خالم حالم بده

بخدا عصر دخترم دكتر داره و اعصابم بخاطر دكتر دخترمم خورده

باز خالم كلي هم توقع داره ازم

تا حالا پنج ساله من عروس شدم فقط دوبار من و شوهرمو خونش دعوت كرده

همش دوست داره من دعوتش كنم بهش غذاهاي انچناني و مهموني بدم

هشت نفرن خانوادشون ميگه بايد دعوتم كني

اگه دعوتش نكنم خودش زنگ ميزنه كله سحر مياد خونم تا شب هست شبم ميخوابه!

من جات بودم خيلي رك ميگفتم من وقت اضافي ندارم شرمنده

گفتم بهش

ميگه بشكنه دست من كه نمك نداره اينهمه زحمتتو كشيدم اينجايي تو غريبي بچتو واست نگه داشتم و ازين حرفا

چقدر زنایی مثل تو عصبیم میکن جوابشو بده الان مادرا انقدر توقع ندارن که خالت داره خیلی پرروعه ای تف تف تف 

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

خانومی راست گفته اگه نمی تونستی بری بهش می گفتی شاید یکی دیگه رو میخاس با بچه اش کار کنه، حالا بی ادبی خاله ات خیلی بد بود و اینکه بد دهن هس، ولی کار توهم، اگه قول دادی باید می رفتی،

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
اهههه اسی خب یه کلام بگو نه چرا اینقدر خودتو توسری خور خاله ات کردی یعنی بگه از ساختمون بپر پایینم ...

اخه رسواي عالمم ميكنه

بخدا اينقدر انگ و تهمت به منو شوهرم زده 

پشت سرمون حرف زده

شوهرم تا حالا دوبار بهم گفته باهاش كامل قطع رابطه كن

ولي هربار كه قطع رابطه كردم زنگ زده به مادرشوهرم با گريه كه من دلم واسه بچه هاش تنگ شده و اون جوابمو نميده!!!