2777
2789
عنوان

کسایی که واکسن کرونا زدن میشه بیاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خود گفتن ببر بزن حتما.این همه دکتر و پرستار زدن. تو دنیا چند صد میلیون آدم واکسن زده دارن از شر م ...

کلی خیالم راحت شد بعضیا واقعا منو ترسوندن . 😍

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

بچه ها نظر بدین خواهشن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6480153/خونه-جهنمی

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
من شوهرم زده فقط روز اول تب و لرز شدید داشت بعدش خداراشکر مشکلی پیش نیومد مامانبزرگمم زده اون اصلا ...

برا سن بالاها واکسن چینی زدن که عوارض نداره ولی برا کادر درمان واکسن روسی زدن که دوروز عوارض داره بدن درد و تب

من یکماه اندی میگذره هنوزکه سکته نکردم 😁

😅😅😅

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

مامان جون منم زده😹😹😹اولش خیلی خیلی ترسید تزدیک بود از ترس سکته کنه🙄🤣🤣بعدش رفت واکسن زد الان از منم سالم تره فقط روز اول تب و لرز داشت 10روزه دیگه هم قراره بره دوز دومشم بزنه😐💕

شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾                  زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛                                  وزن شروع :90                                                وزن فعلی :87                                                   وزن هدف :70                               غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻                                              بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛
خارجی یاایرانی

چینی 

باید بعدش مایعات خیلی خیلی زیاد مصرف کنن،خون هم بدن،چون خونو غلیظ میکنه منم شنیدم.خونم که غلیظ بشه ا ...

مامان بابام اسپزین مصرف میکنن .مرسی که گفتی 😍

من دو ماهي ميشه زدم مشكلي ندارم😐عزيزم سعي كنيد اخبار و از جاي درستش پيگيري كنيد

شما کدومشو زدی؟