پدرمادرم واکسن کرونا زدن بیست ویک روزبعدم باید دوزه دومشو بزنن .حالا. من ازچند نفر شنیدم میگن عوارض شدید داره وبعد یکی دوماه حتی شاید باعث سکته بشه . توروخدا بیاید اگه واکسن زدید یا اطرافیانتون زدن بگیدچطور بوده
۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بی خود گفتن ببر بزن حتما.این همه دکتر و پرستار زدن. تو دنیا چند صد میلیون آدم واکسن زده دارن از شر م ...
کلی خیالم راحت شد بعضیا واقعا منو ترسوندن . 😍
۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
مامان جون منم زده😹😹😹اولش خیلی خیلی ترسید تزدیک بود از ترس سکته کنه🙄🤣🤣بعدش رفت واکسن زد الان از منم سالم تره فقط روز اول تب و لرز داشت 10روزه دیگه هم قراره بره دوز دومشم بزنه😐💕
شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾 زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛 وزن شروع :90 وزن فعلی :87 وزن هدف :70 غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻 بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛
باید بعدش مایعات خیلی خیلی زیاد مصرف کنن،خون هم بدن،چون خونو غلیظ میکنه منم شنیدم.خونم که غلیظ بشه ا ...
مامان بابام اسپزین مصرف میکنن .مرسی که گفتی 😍
من دو ماهي ميشه زدم مشكلي ندارم😐عزيزم سعي كنيد اخبار و از جاي درستش پيگيري كنيد
شما کدومشو زدی؟