2777
2789
عنوان

نامزدی خیلی مزخرفه😔😔😔

384 بازدید | 32 پست

تا دو سه روز نمیبینمش دلتنگش میشم و بداخلاق الکی بهونه میگیرم و جواب تلفنا و پیاماشو نمیدم اونم نگرانم میشه دو سه روز که میره جایی با ناراحتی واسش تموم میشه🙁

از دست کارای خودم خسته شدم کلافم این سومین باریه که اینجوری میشه نمیدونم باید چیکار کنم

عمم تازه فوت کرده معلوم نیس کی بریم سر خونه زندگیمون و این شرایط تموم شه شاید تا یه سال دیگه صبر کنبم در صورتی که میخواستیم تیر دیگه تموم شه چه با عروسی چه بدون عروسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ایی؟ یا دوست دادی زندگیت از همین الان بر پایه ی قهر و دعوا بنا یشه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

خعلی

خدابیامرزه

ایشالا زودتربرید

بزامن جنگ بودو دخالت که میگم مزخرفه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
بچه ایی؟ یا دوست دادی زندگیت از همین الان بر پایه ی قهر و دعوا بنا یشه

نمیدونم چرا اینجوری میشه خیلی سعی میکنم خودمو کنترل کنم ولی خب تو اون شرایط نمیتونم باهاش حرف بزنم

بچه بازی در نیار ..از الان قهر کردنو یادش نده دو روز دیگه اونم اخلاقش بد میشه ..هر مردی یه تحملی داره ..همیشه اینجوری نیس ک تو قهر کنی و اون نازتو بکشه 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
نمیدونم چرا اینجوری میشه خیلی سعی میکنم خودمو کنترل کنم ولی خب تو اون شرایط نمیتونم باهاش حرف بزنم

چند وقته نامزد هستین‌؟ خودت چند سالته

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
بچه بازی در نیار ..از الان قهر کردنو یادش نده دو روز دیگه اونم اخلاقش بد میشه ..هر مردی یه تحملی دار ...

نه بابا قهر که نیستم ولی حرف نمیزنم باهاش البته کلی عذرخواهی کردم امشب