2777
2789
عنوان

نذر کرده بودم اما نشد

184 بازدید | 26 پست

سلام شب روز همه نی نی سایتیا بخیر

عیدتون مبارک

من نذر کرده بودم برای ی کاری که ۱۴۰۰۰ تا صلوات خودم بفرستم اما نشد نزدیک۱ ساله که پشت گوش میوفته تاحالا چند بار خورد خورد فرستادم اما حسابش از دستم در رفته‌.بنظرتون میتونم عوضش کنم و ۱۴۰۰۰ تا صلواتو باکسی تقسیم کنم تا ادا بشه و گردنم‌نمونه؟

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوب

اگه حین نذر صیغه ی نذر رو به عربی نخوندین

یا به زبون و فارسی نگفتین برای رضای خدا

میشه تغییر داد نذر رو

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

یعنی حاجتت براورده شده و نفرستادی؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی حاجتت براورده شده و نفرستادی؟ 

واسه اینکه مشکلی پیش نیاد نذر کرده بودم که الحمدالله تا الان پیش نیومده🤦🏻‍♀️

به عربی «لله علی» بوده که به معنی برای خداوند بر عهده من باشد که فلان کار را انجام دهم، می شود.

همانطور که گفته شد هنگام نذر کردن لازم نیست حتماً به عربی این صیغه را ذکر کنید بلکه اگر به فارسی هم بگویید که برای خدا نذر کردم که چنین کاری را انجام دهم یا مشابه این گفتار چیزی بگویید، کفایت می کند.

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
اگه حین نذر صیغه ی نذر رو به عربی نخوندین یا به زبون و فارسی نگفتین برای رضای خدا میشه تغییر ...

تو دلم خودم فارسی گفتم.😥

چ خوب ک حاجتت رو گرفتی کاش منم فردا خبر خوب بشنوم 14 هزار تا ک چیزی نیس 

دارم از استرس پس میوفتم با اینکه خستم از افکار منفی خوابم نمیبره کاش میمردم هیچ وقت این روزا رو نمیدیم

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

کاری نداره که. روزی دویست تا هم بفرستی 70 روزه تموم میشه. یه جدول بکش هر 100 یه ضربدر بزن. یا تاریخ بزن و ساعت بذار سر اون ساعت خاص دویست تا بفرست. هر صد تا صلوات پنح دقیقه وقت میگیره

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
یک صلوات شمار بخر با اون بفرست از نو 14 هزار صلوات اونقدرام زیاد نیست من یکیو میشناسم برای کار مهمی ...

خودمم حس میکنم نباید عوضش کنم چندبارم شروع کردم به فرستادن فاصله میوفته وسطش🤦🏻‍♀️

یک صلوات شمار بخر با اون بفرست از نو 14 هزار صلوات اونقدرام زیاد نیست من یکیو میشناسم برای کار مهمی ...

مشکلش حل شد؟

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
چ خوب ک حاجتت رو گرفتی کاش منم فردا خبر خوب بشنوم 14 هزار تا ک چیزی نیس  دارم از استرس پس میوف ...

عزیزم میخوام نماز شب بخونم.. اسمتو بگو برای حاجتت دعا میکنم

چ خوب ک حاجتت رو گرفتی کاش منم فردا خبر خوب بشنوم 14 هزار تا ک چیزی نیس  دارم از استرس پس میوف ...

نگو این حرفو درست میشه انشالله مشکلات بزرگه ولی خدای ما از مشکلاتمون بزرگ تره.به امید خدا حاجتت برآورده میشه انشالله