2777
2789

من اسفند ماه گرفتم بویایی و چشایی نداشتم تا یکماه همون موقع ها اسکن دادم مشکلی نبود اما هنوز خوب نشدم لوزه هام هی عفونت میکنه و هی حالت سرماخوردگی دارم دوباره اول ماه رمضون رفتم دکتر واسم انتی بیوتیک داد اماهی میره و میاد یه هفتس تهوع میگیرم با لوزه هام ک تیکه های سفید روشه 

کسی و دیدید اینجوری باشه الان از ترس اینک نکنه کل ریه م درگیر شده باشه خوابم نمیبره یه استرس بدی دارم بنظرتون باز بدم اسکن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میگن زنجبیل دم کنی برای کرونا عالیه البته منم شنیدم اما گه گاهی منو شوهرم میخوریم . امشب هم خوردیم برای معده مفیده برای حساسیت و الرژی و ...

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
ببخشید هی سوال میپرسم چند وقت از کروناش میگذره؟ یعنی کرونا باعث شده لوزه هاش اینجوری بشه

فکر کنم 3و4 ماهی میشه چند روز پیش داشتم با زن عموم صحبت میکردم گفتن که این مشکل براش پیش اومده دکترم گفته عوارض کروناست تحت درمان باش اگه خوب نشدی باید عمل کنی.خواهش میکنم عزیزم