2777
2789
عنوان

بچه ها سوال درباره شیردهی بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 27 پست
همراهش چیز گرم بخور، خرما، چای دارچین زنجبیل، عرق نعنا همه میوه ها هم طبعشون سرد نیست عزیزم. برای ...

یعنی دیگه سردیشون از بین میره؟؟خیالم راحت باشه؟؟

آسمان تو چه رنگ است امروز......  
یماه

عزیزم....خدا حفظش کنع.چیزای نفاخ و سیر و پیاز و اینا نخور سبزیجاتم نفخ داره تا ۶ ماه نخور.میوه ها رو اگهاذیت میشه بپز بخور.مثل کمپوت.من دخترم ی سال و ی ماهشه.اما عاشق نوزادم

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی بالا آوردن که مشکلی نیست عزیزم. همه بچه ها دارن، نگران نباش به خاطر این میوه نمیخوری؟ لبنیات ...

میوه نخوردنم واسه دلدردشه معلومه سردی میخورم دلدرد میشه گریه میکنه

یعنی دیگه سردیشون از بین میره؟؟خیالم راحت باشه؟؟

والا نمی‌دونم بچه ت چقدر حساسه، ولی مثلا من خودم معده م به سردی حساسه اذیت میشم، یه چای نبات دارچین زنجبیل بخورم اوکی میشم دیگه.

شما هم امتحان کن یه بار 

اگه بچه ت دختره عرق رازیانه هم خوبه نفخ غذارو میگیره. فقط اگر کیست داشته باشی مضره برای خودت‌

میوه نخوردنم واسه دلدردشه معلومه سردی میخورم دلدرد میشه گریه میکنه

خب پس عرق نعنا و عرق رازیانه رو امتحان کن نفخ رو میگیره.

فقط میگم رازیانه رو مراقب باش میتونی با دکتر زنان مشورت کنی

عزیزم....خدا حفظش کنع.چیزای نفاخ و سیر و پیاز و اینا نخور سبزیجاتم نفخ داره تا ۶ ماه نخور.میوه ها رو ...

ممنون گلم اره چه داه خوبی گفتی دیگه میوه پخته نفخ نداره؟؟مثلا سیب و هویج و الو و...

خب پس عرق نعنا و عرق رازیانه رو امتحان کن نفخ رو میگیره. فقط میگم رازیانه رو مراقب باش میتونی با دک ...

واسه چی عزیزم راریانه چه عیبی داره؟؟اخه میخورم مرتب

والا نمی‌دونم بچه ت چقدر حساسه، ولی مثلا من خودم معده م به سردی حساسه اذیت میشم، یه چای نبات دارچین ...

تا بارداری که کیست نداشتم.امتحان میکنم ممنون گلم