2777
2789
عنوان

شوهر پولدار😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 31 پست
چرا تو بیوت مرد زده و چجوری دختری 

راستش نمیخوام اشنا اینا بشناسنم.کلا خوشم نمیاد و  مجازی هویتم معلوم باشه ۰ون هرچی خوردم از اشنا بوده

خوشبحال تکه سنگ /که ندارد دل تنگ.....خیلی وقته منتظرمونه  منتظرش نذاریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شوهر منکه ایلان ماسکه به کجا رسیدم؟

خیلی عشقی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

راستش نمیخوام اشنا اینا بشناسنم.کلا خوشم نمیاد و  مجازی هویتم معلوم باشه ۰ون هرچی خوردم از اشنا ...

عالی بود منم تو اینستا ی پیج فیک دارم همه اشناهاروباهاش چک میکنم ناشناس بودن خیلی خوبه فکر کردم فقط من اینجوریم

فک کردی پولدارا قبض و وام ندارن اونلم واسه اینکه پولدار بمونن و بیشتر باشن وام میگیرن قرض میگیرن بده ...

ن ولی دغدغشون کمتره.کسایی ک وضع مالیشون خرابه هم از لحاظ مادی مشکل دارن هم از لحاظ اخلاق.من کسایی ک مشکل دارن و خوش اخلاقن خیلی کم دیدم.مشکل اینه که من با هر تقی استرس و گریه و اضطراب میگیرم و دست خودمم نیست 

ن ولی دغدغشون کمتره.کسایی ک وضع مالیشون خرابه هم از لحاظ مادی مشکل دارن هم از لحاظ اخلاق.من کسایی ک ...

بنطرم اول باید بری روانشناس بعد رو خودت کارکنی صبرتا بالاببری قوی بشی معلومه لوسی😂 ولی جدا از شوخی اینا بنظرم اولوییت با پسری باشه بااحساس خوش اخلاق مهربون نازکش عاشق و بهترررین چون حساس و زودرنجی باید درکت کنه و بهت محبت کنه مرد خشک پیرت میکنه 

ببین تا خودت اونی ک میخوای نشی نمیتونی جذب کنی همسر مورذ علاقت رو  اولین باید مشکلاتت رو درمان ...

ببین ی چیزی که قبل چک کردن این سایت باید بگم اینه که من این موصوعو با اطرافیانم در میون گذاشتم و تقریبا همشون گفتن نمیشه و واقعا هم غلط نگفتن چون ن اسم و رسم داریم ن خیلی خوشگلم ن خیلی پولدارم ن خیلی خوشگلم ن بسیجی و ته مذهبیم ن شاگرد اول داشنگام.نصیحتای دیگم این بود ک لوند باشم و ب خودم خیلی برسم و اینا.ولی واقعا شخصیت من این نیست چون اینا تظاهر کردنه و منم واقعا نمیتونم تظاهر کنم و خیلی ازم انرژی میبرع.در نتیجه میخوام باهاش کنار بیام ولی بعضی وقتا یکم ب تنگنا میام

ببین ی چیزی که قبل چک کردن این سایت باید بگم اینه که من این موصوعو با اطرافیانم در میون گذاشتم و تقر ...

ببین من خودم ب این رسیدم 

ک اگه میخوای ب چیزی ک میخوای برسی باید اول خودت در اون حد باشی 

این ربطی ب قشنگی تو یا پولداریت نداره 

ب فکرته و درونت 

باید افسردگیت و درمان کنی 

اضطراب نداشته باشی 

اعتماد ب نفست افزایش پیدا کنه 

برا همین گفتم اون مطلب رو بخون

واقعا اینا تاثیر داره

بنطرم اول باید بری روانشناس بعد رو خودت کارکنی صبرتا بالاببری قوی بشی معلومه لوسی😂 ولی جدا از شوخی ...

من خیلیارو دیدم خیلی از من لوستر بودن ولی استرسا رو نگرانی های منو نداشتن.کلا من خیلی از   همسن و سالام متفاوتم و نمیدونم چرا.مثلا همه عاشق مدرسه بودن ولی من هر روز گریه میکردم.اگ من لوسم خواهرمم باید باشه ولی اون کلا با من فرق میکته.میدونی شخصیتم اینجوریه حتی مامانم میگفت موقعیم که بچه بودم خیلی گریه میکردم.پیش روانشناس مدرسه و یکیم بیرون رفتم ولی خیلی فایده نداشت فهمیدم باید بسوزم و بسازم

من خیلیارو دیدم خیلی از من لوستر بودن ولی استرسا رو نگرانی های منو نداشتن.کلا من خیلی از   همسن ...

ن گلم شوخی کردم گفتم که خوب ببین این استرست طبیعی نیست حتما حتما حتما برو روانشناس خیلی خوب اره دوانشناس کوچه بازاری زیادده خوبشا برو ببین از قانون جذب از کتابهای شکرگذاری از عوض کردنه افکارت باید شروع کنی هرچی منفیه بریز دور مثبت بزار جاش به همین راحتی 

ن گلم شوخی کردم گفتم که خوب ببین این استرست طبیعی نیست حتما حتما حتما برو روانشناس خیلی خوب اره دوان ...

ببین ما وضعمون خیی خوب نیست و من نمیتونم خوب فکر کنم چون نقضیاتش همیشه ثابت میشه و اینکه من دخترم و اینکه سرکاری ک بتونم برم نیست.بی انگیزه هم هستم چون خیلی چیزا رو یهویی فهمیدم و این یکم واسم سخت بود .روانسناس خوبم پول میخواد ک پدرم نمیتونه بده و اگ مجبورشم بکنم بعدا عذاب وجدان میگیرم که ب بابام فشار اوردم.کلا خیلی حالم بده با بیردن رفتن و فیلم دیدن میتونم حالو یذره خوب کنم ولی واقعا موقته .مثلا بعضی شبا واقعا یهویی دلم میگیره و عصبیم.خب من اگ ازدواح کنم قطعا جدا میشم و کلی مشکل دیگ بوجود میاد ولی مامانم میگ ن حل میشه.نمد والا

@نی_نی_یار_3   @نی_نی_یار_5   @نی_نی_یار_شب   این کاربر مرده    او ...

اقا تو فک کن من ی اقام.اگ اقا بودم میومدم رو بندازم ب غریبه.

آقایون رو نمیندازن به بقیه؟ 😑 اگه مرد نیستی چرا زدی مرد؟ 

ببین من اقا نیستم اگ زورت میاد جواب نده