سلام دوستان.من ی دختر جوون هستم که در یک خانواده معمولی از هر لحاظ هستم.افسرده و استرسی و ناامید هستم(میتونستم پز نداشته هامو بدم اما صادقانه گفتم چون فهمیدم تو چشم و هم چشمی فقط عذابه).چیزی ک یکمی اینروزا بهمم ریخته موضوع ازدواجه.مثلا چند وقت پیش ی پست اینستا بود ک مصاحبه کرده بود با چنتا دختر و مادر و پدر ک با پسری ک ۴ یا ۵ میلیون حقوق داره ازدواج میکنید؟دخترا همشون گفتن اره و خانواده هام بیشترشون گفتن ن.چیزی ک باعث شد من مغزم درگیر بشه این بود ک ایا من هم ازدواج میکنم ک جوابم این بود که من نمیتونم ینی اونقد صبر و تحمل ندارم و دست خودمم نیست کلا از بچگی هم زود گریه و بغض میکردم و از بچگی تقریبا افسرده بودم.و از مواردی ک میترسم یکیش بدهی و قرض و قبض و ایناست همش باید نگران باشی که نکنه یوقت صاحبخونه بیاد بندازتتون بیرون و بحث و دعوا بشه.راستش ن اونجوری لوندم ن خوشگلم ن اخلاقم خوبه.از همه چی استرس میگیرم.راستش دلم نمیخواد پولداری معیارم باشه چون ته قصه رو میدونم ولی از ی طرفم میبینم چاره ای ندارم البته ادم پولدار نمیاد مارو بگیره ولی وقتی میبینم زن و دخترای پولدارا بدون استرس و نگرانی خرید میکنن راحت زندگی میکنن ی ذره دلم میگیره.راستش تازگیا از ازدواج خیلی بدم میاد.خدا خودش کمکم کنه