2777
2789

نه عزيزم نميشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤔مطمئنی ؟؟

بله

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

نه بابا اینقدر مواظبن وقتی میخوان انتقال هم بدن رو بسته ات حتما مشخصاتی چیزی نوشته

چون برای من یکی یکی دوتا پرستار چک کردن میخوندن مشخصات رو 

بعدم من بچه هام یکی مثل من هست یکی خانواده شوهرم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
نه اصلا نترسید، امکان نداره ، چون چندین نفر چک میکنن  ، من یبار iui انجام دادم اینقد حساس بودن& ...

آها 

به من نشون ندادن من تایید کنم 

ولی ۳ بار اسمم رو پرسیدن 

عزیزم هزینه هات حدودا چقدر شد؟شنیدم خیلی سنگینه هزینه اش درسته؟

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
نه اصلا نترسید، امکان نداره ، چون چندین نفر چک میکنن  ، من یبار iui انجام دادم اینقد حساس بودن& ...

آها 

به من نشون ندادن من تایید کنم 

ولی ۳ بار اسمم رو پرسیدن