2777
2789
عکس رو نمیتونم بخاطر امنیت بذارم ببخشید واقعا. هیچی رتبه سه رقمی کنکور تجربی اوردم😂 دوتا مقام المپی ...

قبلا رفتارا باهات چجور بود بعد کنکور چجور 

راستی چه رشته ای میخونی؟

اصن تالا بت گفتن زشتی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ناراحت میشم یکی بهم میگه زشت واقعا ناراحت میشم  دلم میخواد توی کارو تحصیل انقد جلو برم دهنش ...

خواستگار داشتن ربطی به قیافه نداره ها. من بیشتر از ۳۰ تا خواستگار داشتم ولی قیافم شکل جنه کاملا.حس میکنم شاید بخاطر خانوادم بوده نمیدونم. ولی درکل ربطی به ظاهر نداره وگرنه من یدونه هم نداشتم

قبلا رفتارا باهات چجور بود بعد کنکور چجور  راستی چه رشته ای میخونی؟ اصن تالا بت گفتن زشتی؟

رفتارا قبل کنکور و بعد کنکور یکی بود چون اکثرا مطمئن بودن رتبه خوبی میارم (سمپاد میرفتم و اونجا هم نفر اول کلاس بودم)

داروسازی میخونم.

نه راستش تا حالا فقط دو نفر بهم گفتن تو این ۱۹ سال زندگیم.  یکیش خودم یکیش یکی از همکلاسی های دوره ابتداییم. 

از سال چندم شروع کردی ب درس خونده  پشت کنکور موندی؟ روزی چن ساعت برا هر درس؟ مدرسه ی خاصی بو ...

از اول یازدهم.

۲ ۳ ساعت

نه پشت کنکوری نبودم همون سال اول قبول شدم.

اره فرزانگان ۱ میرفتم

رفتارا قبل کنکور و بعد کنکور یکی بود چون اکثرا مطمئن بودن رتبه خوبی میارم (سمپاد میرفتم و اونجا هم ن ...

ولی من اصلن توی درس خاص نیستم توی مدرسه ی معمولی درس میخونم

ینی میتونم قبول بشم؟

ولی من اصلن توی درس خاص نیستم توی مدرسه ی معمولی درس میخونم ینی میتونم قبول بشم؟

اره بابا من خیلیا میشناسم از تو روستا و مدرسه الکی حسابی پولدار شدن. یکیش زن عمو خودم که البته چن سال پیش جدا شدن چون زن عموم خیلی موفق تر از عموم بود. تو روستا درس خونده بود  . شاید بگم درآمد ماهی ۳۰۰ میلیون رو داشت همش هم این کشور اون کشور بهش درخواست میدادن بره.الانم داره تو امریکا برا خودش خوش میگذرونه. ولی خب ادمی نبود بشه باهاش زندگی کرد واقعا. شغلش از جونش براش مهم تر بود

۳ ساعت برای هر درس. روزی ۴ ۵ تا درس باید بخونی 😬

روزاییکه مدرسه میرفتی چطچر؟

الان برا تابستونم همون سه ساعت برا هر درس بخونم اوکیه؟

تو کل سال نتونستم بخونم بنا ب دلایلی

روزاییکه مدرسه میرفتی چطچر؟ الان برا تابستونم همون سه ساعت برا هر درس بخونم اوکیه؟ تو کل سال نتونس ...

روزایی که مدرسه میرفتم اینجوری میخوندم.  تابستون که از ۹ صبح تا ۱ شب گیر درس بودم😐🥲