2777
2789
عنوان

مرکز مراقبت از پوست خوب توی تهران

515 بازدید | 10 پست

سلام عزیزانم خوبین؟ یه مرکز مراقبت از پوست خوب که خودتون می‌رید و راضی هستین و زیر نظر دکتر متخصص هست لطفاً معرفی میکنین؟

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پزشک متخصص خوب میخوای کلینیک ایرانیان  اگرم نه که محمد صادقی خیابون فرشته  خدمات پوس ...

عزیزم شما رفتی؟

یکم توضیح میدید من میخوام یه جایی باشه هم تشخیصش دقیق باشه هم خدماتش عالی باشه

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

تندیس فرمانیه من رفتم فوق العاده ست هم جوش هم جای جوش همه چی مو درست کرد خانم دکتر واقعا عالیه من همه جوابم کرده بودن انقد که پوستم داغون بوود میگفتن باید زودتر میومدی تنها کسی که خوبم کرد اینجا بود خالمم همینجا گرفتم و راضی بودم  

پزشک  اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند 

من مرکز آناهید دکتر فائزه احمدی رفتم

کارش عالیه ولی به شدت بداخلاق و هزینه هاشم به شدت بالاست

هم واسه جوش رفتم هم لیزر

الان هرکی می بیمه پوستم مثل بچه ست می پرسه چیکار می‌کنی واسه دوستت

همه همکارانم معرفی کردم دارن میرن

جردنه بلوار اسفندیار

چه مشکلی دارین ؟

مشکل خاصی ندارم می وام پوستم معاینه کلی و تقویت بشه

مشکل خاصی ندارم می وام پوستم معاینه کلی و تقویت بشه

من پوستم مشکل داشت دارو مصرف کردم کلینیک ایرانیان راضی بودم 

محمد صادقی هم برای محافظ و پاکسازی و خدمات این مدلی خوب هستش

من پوستم مشکل داشت دارو مصرف کردم کلینیک ایرانیان راضی بودم  محمد صادقی هم برای محافظ و پاکساز ...

محمد صادقی که میگین دکتره؟