2777
2789
موفق باشید میشه بپرسم رتبه تون چقدره؟

حدود هزار منطقه ۲

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
من کنکور تجربی سومین سالمه امسال این ۵۰ روز باقی رو دارم خیییلی خوب میخونم امیدی به قبولیم رشته بیول ...

صد در صد هست ...چرا ازاد؟اگه درس و درست بخونی واقعا بخونی حتی دولتیم میشه...من شاگرد داشتم رتبه 3 رقمی شده از اسفند شروع کرده ...

پزشک  اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کنکور تجربی سومین سالمه امسال این ۵۰ روز باقی رو دارم خیییلی خوب میخونم امیدی به قبولیم رشته بیول ...

دولتیم هست 

من خودم مدت خیلی کمی خوندم ولی ببخشید مثل سگ خوندم چون وضعیت زندگیمون وحشتناک بود

صد در صد هست ...چرا ازاد؟اگه درس و درست بخونی واقعا بخونی حتی دولتیم میشه...من شاگرد داشتم رتبه 3 رق ...

خیلی ممنون 

آخه خودم شرایط درسیم رو میسنجم نمیتونم چون کلا ریاضی فیزیک ضعیفه 

کنکور ۹۹ هم خدایی واسه من خیییلی سخت بود ۱۰۰ شد رتبم 

کلا هر جوری فک میکنم نمیتونم!

ولی خب میخونم دیگه چ کنم

موفق باشید 💖

مرسی

همچنین 

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤