2777
2789
عنوان

اضطراب بیش از حد دخترم

121 بازدید | 4 پست

سلام دخترم ۱۸ماهشه و از یک ماهگی تا ب الان شب و روز هر ثانیه درحال گریه کردنه دیگه دارم افسردگی میگیرم آیا دعایی هست واسه اآرامش و قرار که بخونم واسش؟؟دکتر هرجا بردم میگن طوریش نیست ولی هروز داره بدتر میشه حتی با شوهرم میخوام یک کلمه حرف بزنم گریه میکنه بعضی وقتا میگم نکنه جادو کردن با اینکه اعتقادی ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

●نزدیک اذان مغرب طفل را کنار تلوزیون یا رادیو بزارید و صدایش را کمی بلند کنید و خوب به طفل دقت کنید هنگامی که اذان شروع شد اگر طفل یک دفعه ای از جا پرید و حالتی مثل حالت شُک بهش دست داد معنیش همین است.

و برای درمان باید نسخه ذیل را انجام داد:
آیات قرآنی زیر را روز سه شنبه یا پنجشنبه یا جمعه هنگام طلوع آفتاب با گلاب و زعفران روی کاغذ سفید بی خط بنویسید و زیر سرش بگذارید (با وضو و اعتقاد کامل رو به قبله)
شش مرتبه أعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم
سه مرتبه بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم
یک مرتبه آیة الکرسی
چهار مرتبه سوره حمد
یک مرتبه سوره اخلاص (یا توحید: قل هو الله احد)
و چهار مرتبه لا اله الا الله محمد رسول الله

همچنین بهتر است هنگامی که کودک تازه متولد میشود همین آیات را به همراه حرز صغیر ابودجانه بنویسید و برای همیشه زیر سرش بگذارید تا از جمیع بلایا محفوظ باشد إن شاءالله.

اهدافتو واسه آدما تعریف نکن!                                                نشونشون بده...!😎🖖  

دعایی برای درمان کم خوابی و گریه نوزاد
وضو بگیرید و سه بار آیة الکرسی بخوانید و به خود و اطراف و کاغذ بدمید.
در زیر دعا حتما امضای تعویذ دعا را بنویسید و زیر آن هم بنویسید نام صاحب دعا (نام کودک) زاییده (نام مادر کودک)
آیات شریفه ذیل را با گلاب و زعفران[3] بنویسید و به کودک بیاویزید به اذن و اراده باریتعالی گریه و بیقراری اش برطرف خواهد شد.
﴿  إِذْ أَوَى الْفِتْیَهُ إِلَى الْکَهْفِ فَقَالُوا رَبَّنَا آتِنَا مِن لَّدُنکَ رَحْمَهً وَهَیِّئْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا رَشَدًا فَضَرَبْنَا عَلَى آذَانِهِمْ فِی الْکَهْفِ سِنِینَ عَدَدًا ﴾ سوره کهف – آیه 11 ﴿  َفَمِنْ هَذَا الْحَدِیثِ تَعْجَبُونَ وَ تَضْحَکُونَ وَ لَاتَبْکُونَ وَ أَنتُمْ سَامِدُونَ ﴾﴿  وَ خَشَعَت الْأَصْوَاتُ لِلرَّحْمَنِ فَلَا تَسْمَعُ إِلَّا هَمْسًا ﴾  سپس معوذتین (سوره های فلق و ناس) را بنویسید.

توجه شود:
پس از نوشتن دعای گریه بچه – دعای گریه کودک و نوزاد در کاغذ بدون خط، آنرا تا بزند و در پارچه سبز بگذارد و به کودک یا طفل بیاویزد.

اهدافتو واسه آدما تعریف نکن!                                                نشونشون بده...!😎🖖