2777
2789

دلم بچمو نمیخاد حوصلشو ندارم 

الان تماس گرفتم با ۱۴۸۰ اما گفت منتظر بمون تا به مشاور وصل شی قطع کردم تماسو 

حتی حوصله صبر کردن نداشتم تا خطش ازاد شه 

حال خوبی ندارم از زندگی خسته شدم 

منم دقیقا خدا کمکم کنه 

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا 

روز چندم سیکلی 

کلا این حس رو داری یا نیمه دوم ماه بدتر میشه ؟ 

برو بیرون خرید کن قدم بزن بچرخ یکم روحیه بهتر بشه 

من خودم نزدیک پری معمولا اینجوریم ولی بعدش میتونم فیل رو ا ب جا کنم 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

اخ منم پارسال دقیقا تو این حالت بودم فقط میرفتم wcشیر اب باز میکردم زار زار گریه میکردم چقدر دلم میسوخت برای خودم اون موقع با خدا هم قهر بودم ولی بعد یه مدت بهش وصل شدم امروز حس میکنم خوشبخت ترین ادم جهان منم

چرا عزیزم ؟ اون بچه فقط تو رو داره ؟ اون بچه یه تیکه از وجودته . چرا صبر نکردی با مشاور صحبت کنی ؟ ...

اره فقط منو داره انقدر اذیتم میکنه و لجباز شده که گفتم همم خودمو راحت کنم هم اونو بذارم خونه پدرشوهرم بگم ممن دیگه نمیتونم تنهایی بزرگش کنم 

وسطای سیکل  وقتی ادم هیچ چیزی تو زندگیش سرجاش نیست هیچی دلشو خوش نمیکنه 😔

متوجهم کاملا 

پاشو دمنوش بابونه دم کن بخور برو بچرخ 

شب قبل خواب یه دفتر بذار جلوت ارزو هاتو بنویس تاریخم بزن سال دیگه بیایی نصفش انجام شده فقط مشکل از فراموشی ما ادم هاس 

و تو همون دفتر اهدافتو بنویس هر چند کوچیک در حد شستن ظروف 

برای خودت دلخوشی ایجاد کن ببین چی دوستداری برو یه ورزش یا ی هنر ثبت نام کن کن کلاس برو و بیا 

روحیه خودتو قوی کن چون شایسته بهترین هایی

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

چرا جونم دلیلش چیه؟ 

سعی کن خودتو سرگرم کنی

یه بچه داری که خییییلی ها حسرت داشتنش دارن 

میدونم خیلییی خسته کنندس اما تو باید همیشه زندگی کنی که به بچت طعم عشق یاد بدی 

بعدنا ان شاء الله عروسیشو ببینی 

خوشبختی شو ببینی و کیف کنی از خستگیات 

بشه محرم رازت و رفیق روزات