2777
2789
عنوان

بین دو نفر کدوم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 47 پست
بچه ها من باهیچکدوم قصد ازدواج ندارم چون کلا قصد ازدواج ندارم هرگز با هیچکس درضمن من سنم کم نیستا ...

با اولی بمون  فعلا دماغتو با پول اون عمل کن مشکلات مالی تو که حل کرد ولش کن برو سراغ یکی دیگه . اولی معلومه دوست نداره بزور داری  تقلا میکنی .

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی نمیخوای ازدواج کنی اولی خوبه ک خرجت میکنه، با دومی هم چت کن رابطت اوکی شه، اروم ک شد اونم خر ...

خیلی نامردیه 

درواقع همه ناراحتیم از همینه

افسزگردگی گرفتم ازین وضعیت

الان شماها فک نیکنین من یه آدم تیغ زن یا فلانم ولی من توو شغل خودم  یه موقعیت مالی خوب واعتبار خوبتر داشتم توو این چندسال ک اون اتفاق افتاد افسردگی گرفتم و خونه نشین شدم

وای خدا چرا دخترا و زنا اینجوری شدن تعجب میکنم خب همینا بعدا یک مرد از یه دختر سو استفاده ج.نسی ببره و به یک دیگه علاقه داشته باشن حتما میگن با اولی حالت رو بکن بعدا که با دومی ردیف شدی اولی رو ول کن؟!

بنظرم بهتره بری با نفر سومی عیاق شی و بخاطر مسائل مالی وارد رابطه نشی چون باید باج بدی در قبال این مسائل مالی ادم بهرحا شخصیت و غرور داره 

وای خدا چرا دخترا و زنا اینجوری شدن تعجب میکنم خب همینا بعدا یک مرد از یه دختر سو استفاده ج.نسی ببره ...

عزیزم من بچه نیستم ۳۸سالمه و تا این سن فقط با همین دونفر در ارتباط بودم

وچون قصد ازدواج باهیچکدوم ازین دونفر وهیچکس دیگه ای  رو ندارم پس ب خودم حق میدم ک طرف حرف محبتش رو با یه چیزی بهم ثابت کنه

اگه قصد ازدواج داشتم میتونستم‌ بهش بگم اگه دوسم داری باید بیای خواسگاری حالا ک این قصد رو ندارم محقم ک از لحاظ مالی بسنجم

لااقل این طرز تفکر منه

ضمن اینکه ب این شعار اعتقاد دارم زنی ک خرج نداره ارج نداره

عزیزم من بچه نیستم ۳۸سالمه و تا این سن فقط با همین دونفر در ارتباط بودم وچون قصد ازدواج باهیچکدوم ا ...

من واقعیتش نمیدونم هرطور خودتون صلاح میدونید

ولی به شخصه از بابام هم به اکراه پول میگیرم

یاد اهنگ کدومو جواب کنم کیو انتخاب کنم افتادم😐😂

خداروشکر داره ماجرا یه طرفه میشه

دارم اونیکه دوسش ندارم رو جواب میکنم فقط نگرانم دلش نشکنه 

از استرس خفه شدم به خدا

افسردگی گرفتم لز بس فک کردم ولی خب میخوام دل رو ب دریا بزنم و بهش بگم

آخه واقعا تحمل کردن کسی ک دوسش نداری خیلی سخته عذاب مطلقه واقعا

دلش رو هم ب خدا میسپرم چون برام هرروز داره سختتر میشه تحملش😢