2777
2789

سلام ، من یک چند دقیقه پیش همینطوری شده بودم میخواستم از خواب پاشم اما نمیتونستم انگار یه چیز داشت من رو فشار میداد به سمت تخت . من توی گوگل سرچ کردم این عکس هایی که گوگل نشون من داد من باهاشون وحشت کردم😥

اره من تجربه کردم ی مدت بود ی شب درمیون اینجوری میشدم

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره برام اتفاق افتاده .هرکار کردم نتونستم حرف بزنم 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

بله میگن مشکل عصبیه   ولی میگیم بختک من  یه شب  قبل عروسیم به مدت 10 دقیقه ن صدا داشتم فلجم بودم.  دکتر گف ازاسترسه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

دو شب پیش اینطور شدم بیدار بودم فقط چشمامو نمیتونستم باز کنم و فقط دستم رو خیلی کم تکون دادم و به سختی میخواستم جیغ بزنم و فقط دلم میخواست یکی بیدارم کنه من راحت بشم که داداشم بیدارم کرد بنظرم از اعصابه

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊
من فقط خونستم دستم رو تکون بدم ، فقط در این حد

خیلی اون لحظه ترسیدم

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

من سه بار،دلیل علمی داره ولی خب ادم خیلی میترسه من اون مورد نادرشو دارم که روحت انگار جدا میشه پرواز میکنه 

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
بله میگن مشکل عصبیه   ولی میگیم بختک من  یه شب  قبل عروسیم به مدت 10 دقیقه ن صدا ...

اره منم فقط وقتایی که استرس دارم اینجوری میشم استرس وافسردگی تاثیر داره

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹