2777
2789
عنوان

امتحانام و ناامید کردن بابام

632 بازدید | 42 پست

سلام بروبچ خوبییین

من اومدم

اممم میگما

من چندروز دیگ امتحان دارم اونم حضوری الان دارم بکوب میخونم ولی بابام ناامیدم میکنه😐مثلا میگ ریاضی میوفتی یا اگ۱۹.۵ داشته باشی گوشیتو ازت میگیرم😪چیکار کنم😔خودمم خیلی ترسیدم نکنه بیوفتم نکنه نتونم😔۸ سال تلاش کردم نمرم همیشه۲۰ باشه حتی ترم اول امسالم۲۰ شدم ولی الان میترسم بیوفتم😭کلا ارامش ازم گرفته شده شبا کابوس میبینم خوابم ریخته بهم😔😑اگ نتونم برم تجربیو هزارتا حرف دیگ

پربازدیدم کنین شاید کسی نظری داد ک به دردم خورد واقعا زندگیم ریخته بهم

بجای خوندن این نظرات عزیز درس بیشتر بخونی

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباتون خیلییی کار اشتباهی میکنه....چیکار میشه کرد...سعی کن ب خودت مسلط باشی ...ب حرف دیکران اهمیت نده ...تو تلاشتو بکن...توکلتم برخدا.

هر چ خدا خواست همان میشود.

بچه کلاس نهمی تو نی نی سایته😳 نظری ندارم واقعا به احترام شماها بقیه باید از این سایت خارج شن!

چنان میگ کلاس نهمی انگار ۲ سالمه😐۱۵ سالمه همسنای من بچه دارن گلم😐😂

حالا نمیشه پربازدید نشه 😐

پربازدید هم بشه همه این حرف رو خواهند گفت گوشی رو بزار کنار درست رو بخون 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
چنان میگ کلاس نهمی انگار ۲ سالمه😐۱۵ سالمه همسنای من بچه دارن گلم😐😂

۱۵سال و کلاس نهم خیلی بزرگ نیست، حالا این ک یه عده زود ازدواج میکنن و ۱۵سالگی بچه دارن چیز خوبی نیست. 

مگه به ریاضی تسلط نداری ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

امتحاناتت کی شروع میشه ؟

علوم چی به اون تسلط داری ؟