2777
2789
عنوان

امتحانام و ناامید کردن بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 42 پست
۱۵سال و کلاس نهم خیلی بزرگ نیست، حالا این ک یه عده زود ازدواج میکنن و ۱۵سالگی بچه دارن چیز خوبی نیست ...

۱۵ سال سن کمیم نیست🙁بچه ۶ ساله ک نیستم یه نوجوان ۱۵ سالم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۷ام اونم گم و بیش خواندم خوندنش زیاد سخت نیست

موفق باشی عزیزم 

سعی کن با علاقه بخونی 

ببخشید اولین امتحانت چیه ؟

اخه پسر منم نهمه اولین امتحانش هم قرانه 

میخاستم ببینم برای شما چیه 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
موفق باشی عزیزم  سعی کن با علاقه بخونی  ببخشید اولین امتحانت چیه ؟ اخه پسر منم نهمه اول ...

سلام

سلامت باشی

اولین اپتحانم پیام هاس

البته با توجه به شهر فرق داره

شعور خانواده اش اول چون اونا نباید گوشی دستش بدن یا اگه میدن کنترل کنن نه اینکه بچه تو سایت زنان ز ...

عزیزدلم من منظورم به شما بودش

ببین عزیزم گذشت اون دورانی که ۱۴/۱۵ ساله ها عروسک بازی میکردن عزیزم الان دیگه همین نوجوونا از ماها خیلی خیلی بیشتر متوجه میشن و خیلی چیزارو میدونن ازما بیشتر حتی

پس دلیل نداره که شما با این حرفت بخوای توهین کنی به یه نوجوون که آسیب پذیره و رو حرفایی مثل تو بچه ای و اینا خیلی حساسن😊

عزیزدلم من منظورم به شما بودش ببین عزیزم گذشت اون دورانی که ۱۴/۱۵ ساله ها عروسک بازی میکردن عزیزم ا ...

عزیزم پس شما سواد رسانه ای تون زیر خط فقره 

فکر کردی دلیل بلوغ زودرسشون که دیگه عروسک بازی نمیکنن غیر از اینه که میان تو این سایتا؟ 

کودکی که اسیب پذیره باید تو هر جایی بچرخه؟ 

پس حرفای من حرفای خوب بود تازه  الان هزارتا پسری که پیام دادن و ازش عکس لخت خواستن چی؟ بچه‌ی اسیب پذیر مقاوم میشه یا نابود؟ 

من که خودم رشته دانشگاهیمه اما به شما توصیه میکنم حداقل دوتا کتاب در این باره مطالعه کن هرچند که بعید نیست خودتونم سیزده چهارده ساله باشی که انقدر عجیب غریب ازش دفاع کردی👎🏻

بچه کلاس نهمی تو نی نی سایته😳 نظری ندارم واقعا به احترام شماها بقیه باید از این سایت خارج شن!

واقعا که تاسف داره، چرا فکر میکنید نی نی سایت فقط برای شماست؟

پس ما کجا حرفامونو بزنیم؟ باید یجایی باشه دیگه، نه؟

درسته ک نی نی سایت گاهی تاپیک هایی داره ک مناسب افراد متاهله، ولی ما هم شعور داریم میتونیم وارد اون تاپیک نشیم

شما بجای نظر دادن تشریف ببر کمی روی فرهنگ عمومیت کار کن

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...