2777
2789

بچه ها رفته بودیم با خواهرم و برادر شوهرش بیرون واسه خرید ماشین چون برادر شوهرش دوست صمیمیش بنگاهی داره خلاصه ساعت یازده شب اینا ما دیدیم این نفسش گرفت آخه تنگی نفس و اسم داره از این اسپری هام داره اسمش رو نمی دونم خلاصه چون نزدیک خونه اش بود خواهرم سریع ماشینشو گرفت روند کلید هارو به من داد که من برم اون اسپری رو بیارم منم دویدم هر چی کشو ها رو گشتم نبود روی تخت ی کیف متوسط بود بازش کردم که اسپری رو دیدم اما موقع بستن توی ی کیسه پلاستیکی ی چاقو دیدم که روش قطره های قرمز بود منم اون لحظه زیاد توجه نکردم بردم اسپری رو دادم حتی زیپ کیفم نبستم الان خیلی استرس دارم که نکنه بفهمه من دیدم به خواهرم نگفتم هیچی ترسیدم

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

😶

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جنایی شد 😂😂

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

شاید باهاش شاتوت تکونده 😂😂 شاید ببعی کشته شاید هندونه قاچ‌کرده شاید گرگ تو بیابون کشته شاید ادم کشته شایدم مارو گرفتی 😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

با اجازه استارتر عزیز

من توی تلگرام یه کانال زدم به تازگی

موضوعش دیالوگ ماندگار و نظر سنجیه

اگر به موضوعش علاقه دارید،تنبلی نکنید و آیدی کانالو سرچ کنید😂❤

آیدیش اینه

diyalog_haye_mandegar@

اسمشم اینه...دیالوگ ماندگار💛نظرسنجی

بیااااید پشیمون نمیشید😍😍😍😍

شاید باهاش شاتوت تکونده 😂😂 شاید ببعی کشته شاید هندونه قاچ‌کرده شاید گرگ تو بیابون کشته شاید ادم کش ...

😑😑😑😑 بابا میگم زیپ رو نیستم الان پشمای خودم داره می‌ریزه نمی دونم چ کوفتی بود اما شبیه لخته خون بود

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

یا امام‌ زاده بیژن😰 لایکم کنین

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈