2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری آدم خائن رو دوست دارید؟؟🤔😐

من هرجور حساب میکنم عزیزترین فرد زندگیم بفهمم خائن بوده نه فقط در حق خودم حتی در حق دیگران بدون معطلی رهاش میکنم!

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

اول ببرش ازمایش بده بابت تک تک بیماری های مقاربتی.

بعد ببین ایا پشیمونه اصلا؟ ایا اصلا کاری برای جبرانش میکنه؟ اگر میکنه با شرط گرفتن خونه/حق طلاق و حضانت، به زوج درمان مراجعه کنید.

اگر نه، بندازش بیرون. نگه داشتنش توهین به خودته

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.

چرا میاین اینجا از آدمایی ک نه تخصصی دارن نه مشاورن مشورت میگیرین توی موضوع به این مهمی  

ادمای اینجا که توی زندگی شخصی شما نبودن شما خودت جزئیات رابطتتونو میدونی باید خودتم تصمیم بگیری در این مورد یا با یکی که تخصص داره مشورت کنی نه با ادمای اینجا که خیلی معذرت میخام یه تعدادی واقعا خاله زنکن⁦🤷🏼‍♀️⁩