2777
2789
اره بارها شده بخاطر توهمش بهم حمله کرده

حقیقتش برات متاثر شدم که چرا باهاش داری زندگی میکنی حالا ناراحت خیانتشی !

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که اینجور نبود

خب الان که هست لطفاً فرار کن با بیشترین سرعت

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
شوهرت معتاد شده خیانت میکنه دیگه چی باید بشه که ازش طلاق بگیری؟ اون دیده هر غلطی میکنه تو مشکلی ندار ...

الان چهارروزه اومدم خونه مامانم  دادخاست مهریه به اصرار خانوادم دادم

نمیدونم واقعا گاهی یه حرف میتونه باعث بشع یه زندگی بهم بریزه و ما حواسمون نیس چی بگیم بنظر من که اصل ...

خیلی انگار داره بهت خوش میگذره تو این دنیا .بابا کجای کاری من اینقد فکرو دغدغه و مشکل دارم که حوصله همچین کارایی رو ندارم ساختگی چیه اخه

خیلی انگار داره بهت خوش میگذره تو این دنیا .بابا کجای کاری من اینقد فکرو دغدغه و مشکل دارم که حوصله ...

چی میگی عزیزم؟ چه ربطی به خوش گذروندن داره شما مثل اینکه توی رویا زندگی میکنی یا نمیدونی اعتیاد چیه  یا نمیدونی خیانت چیه من اولین نظریم ک دادم گفتم شما باید از مشاور یا یه متخصص کمک بگیری واقعا اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه  

یکیم که ناله نمیکنه خواهشا نیاین بگین داره بت خوش میگذره چه ربطی دارع اخه؟😕

اخه شما میگی ساختگیه

چون من تاپیکاتونو دیدم توی یه روز هم تصمیم گرفتین بچه دار شین هم شوهرتون میخواسع طلاقتون بده هم فک میکنه خیانت میکنین هم الان شما فهمیدین  اون خیانت کرده

بعد نمیدونم شما چجوری با وجود اعتیاد و کتک و خیانت میگی دوسش دارم بنظرم شما  حتما پیش یه مشاور برو

چون من تاپیکاتونو دیدم توی یه روز هم تصمیم گرفتین بچه دار شین هم شوهرتون میخواسع طلاقتون بده هم فک م ...

درسته تاپیکارو تو یه روز دادم همه ی اینا مال چندماهه پیشه امروز بعداز چهارروز ک قهرم فهمیدم خیانتم کرده بهم