2777
2789
عنوان

روش های طبیعی من برای زیبایی😍😁❣❣❣❣❣❣❣

| مشاهده متن کامل بحث + 25381 بازدید | 471 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم

اسی من خیلی دوست داشتم لب هام یکم پر کنم ولی راهی نداره جز تزریق

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
منظوزم اینه لب قلوه ای بعد یه مدت به حالت طبیعیش برنمیگرده؟؟

نه عزیزم همون میمونه فقط هر شب باید لبتو با وازلین مرطوب نگه داری و با دندون قسمتای حجیمشو نکنی

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
3) پرپشت شدن مژه و ابرو : یه قاشق روغن نارگیل یه قاشق روغن کرچک یه قاشق وازلین برای ابرو همراه یه قا ...

من اینی که میگینو واس مژه استفاده کردم ولی چشمام عفونت کرد

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان،نیاز داشته باشی دوست بدار،مثل کاری که خدا باتو میکندhttps://harfeto.timefriend.net/16273267846911
اسی من خیلی دوست داشتم لب هام یکم پر کنم ولی راهی نداره جز تزریق

درسته ولی همین روشی که استفاده کردم لبارو خیلی خوش فرم و قشنگ کرده چون خودم خیلی به عمل های زیبایی البته بجز بینی اعتقاد ندارم

درسته ولی همین روشی که استفاده کردم لبارو خیلی خوش فرم و قشنگ کرده چون خودم خیلی به عمل های زیبایی ا ...

نمیدونم من روغن خراطین و وازلین و و دارچین امتحان کردم نتیجه ای نگرفتم

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
من اینی که میگینو واس مژه استفاده کردم ولی چشمام عفونت کرد

حتما حجم زیادی رو ماساژ دادی و بقیه اش به چشمت نفوذ کرده وگرنه خودم اصلا مشکلی برام پیش نیومد چون با نوک انگشتم میزدم

جووووون خوشم اومد😃😃😃😃😃

ان‌شاءالله خیرببینین استارتر و دوستان😍😍😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
حتما حجم زیادی رو ماساژ دادی و بقیه اش به چشمت نفوذ کرده وگرنه خودم اصلا مشکلی برام پیش نیومد چون با ...

اینجوریشم امتحان میکنم مرسی عزیزم💙

آدم ها را بدون اینکه به وجودشان،نیاز داشته باشی دوست بدار،مثل کاری که خدا باتو میکندhttps://harfeto.timefriend.net/16273267846911