2777
2789
عنوان

روش های طبیعی من برای زیبایی😍😁❣❣❣❣❣❣❣

| مشاهده متن کامل بحث + 25383 بازدید | 471 پست
درسته ولی همین روشی که استفاده کردم لبارو خیلی خوش فرم و قشنگ کرده چون خودم خیلی به عمل های زیبایی ا ...

اسی عکس از لبت میزاری؟ قبل و بعد

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه تیرگی بدن چ کردین

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 
سیاهی بدن رو هم بگو

برای سیاهی دور چشم از خیار و آب لعاب برنج و پوست سیب زمینی استفاده کردم خیلی عالی بود هفته ای یبار میزاشتم نیم ساعت میموند و بعد با آب میشستم صبحاهم با آب سرد یکم چشمم رو ماساژ میدادم

برای سیاهی آرنج و زانو هم هم میتونی حنای بی رنگ بزاری که زودتر نتیجه میده هم میتونی از آبلیمو استفاده کنی

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
عزیزم برای ریزش مو و رشد سریعترش چی پیشنهاد میدی؟

من از حنای بی رنگ استفاده کردم تقریبا ماهی یبار میزاشتم

هفته ای یبارم نیم ساعت قبل حموم کتیرا میزاشتم که فوق اعلده بود هم به موهام حجم داد هم جلوی ریزشش رو گرفت بعد یه مدتم شروع کرد به رشد کردن

برای موخوره هم قبل حموم به نوک موهات روغن زیتون بزن و بعدش تمیز بشور

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

منو بلایک لطفا

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
زردچوبه که زرد میکنه عزیزم

نه عزیزم بار اول تاثیرشو میبینی من زدم خیلییییی خوبه شاید فکر کنی زرد میشه ولی اصلللللاا

خلاصه ک چشام دنیاییه