2777
2789

خانما دخترم 6.5 ماهشه بردمش دکتر فوق تخصص قلب کودک گفت قلبش سوراخه و قلب بزرگ شده! کسی بچش این مشکل رو داشته؟ 😔بهم بگین چجوریه

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))

قلب سوراخ دیدم خودش ترمیم شده گفتن عمل میخواد؟

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونم نگرانی ولی از علاج کار بر بیا. حتما تحت نظر متخصص باشه دخترت. این مشکل خیلی شایع هست جای نگرانی نداره. اما مراقب درمانش باش

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
قلب سوراخ دیدم خودش ترمیم شده گفتن عمل میخواد؟

آره گفت باید وزن بگیره بعد عمل کنیم

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))
آره من خیلی شنیدم‌ اما خیلی درمانش راحته  چون نوزادان رشدشون سریعه و بدنش خیلی زود ترمیم میکن ...

😔دعا کنین براش

من سال ۷۵ بدنیا اومدم قلبم سوراخ بود با امکانات اون موقع الان صحیح سالمم. داداشم هم زود بدنیا اومده بود سال ۹۲ همه چیش ناقص بود قلبشم سوراخ ی هفته ان ای سیو موند دوتا امپول بود بابام خرید اونو زدن خوب شد اومد خونه الان اول ابتداییه😀

عزیزم میدونم نگرانی ولی از علاج کار بر بیا. حتما تحت نظر متخصص باشه دخترت. این مشکل خیلی شایع هست جا ...

آها این چند روز داغون شدم میگم نکنه از دستش بدم😔

آره گفت باید وزن بگیره بعد عمل کنیم

عزیز دلم کوچولو بچه دخترخالمم تو بچگی عمل کرد ۴یا ۵سالش بود الان مردی شده ولی دکتر گفته کار سنگین نکن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عزیز دلم کوچولو بچه دخترخالمم تو بچگی عمل کرد ۴یا ۵سالش بود الان مردی شده ولی دکتر گفته کار سنگین نک ...

آها مرسی که خیالمو راحت کردی:)