2777
2789
عنوان

چرا بدنم کبود نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 54 پست
منم مثل شما اصلا کبود نمیشم فقط کوفته میشه تنم

من اصلا جاش دردم نمیگیره 

انقد تو خونه زمان مجردی با داداشم کتک کاری کردم البته اون بچست و تکواندو می‌رفت منم کاراته 

اینجوری شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکال نداره حالا کی هست؟

سریال نون ،خ شبکه ۱

ان شاالله خدا کمکت کنه

ولی با آرامش بیشتر جواب میده تا دعوا

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
سریال نون ،خ شبکه ۱ ان شاالله خدا کمکت کنه ولی با آرامش بیشتر جواب میده تا دعوا

باارامش خیلی گفتم دوس ندارم با دخترا حرف بزنی 

حداقل اگه بحث کاریه عکس مجردی نذار پروفایلت یجور نشون بده متاهلی ولی از عمد عکس با کت شلوار مجردی می‌ذاره و با دخترا حرف میزنه

باارامش خیلی گفتم دوس ندارم با دخترا حرف بزنی  حداقل اگه بحث کاریه عکس مجردی نذار پروفایلت یجو ...

والا چی بگم

خدا عاقبت هممون رو بخیر کنه

دنیاش خیلی بد شده

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
منم  واقعا زورم موقع دعوا چند برابر میشه و فقط میزنم اونم جاهای حساس اون فقط درد میکشید و جاها ...

دمت گرم تو معرکه ای خوشحالم حداقل دوطرفه بود و اون فقط نزد تو کشور ما فقط تو سری خورن اما شما دمت گرم حداقل غذاب نمیکشی ک اون زدتت میدونی توم زدی 

با دعوا و کتک کاری بدترمیشه بشین باهاش حرف بزن چ مرگشه فقط باحرف میشه مشکلاتو حل کرد 

ولی این هیچی نمی‌فهمه من یبار مریض بودم چند ماه پیش نمی‌دونستم کرونا بود یا نه سرم گیج می‌رفت ضعیف شده بودم تو راه پله افتادم و بیهوش شدم 

اونم همون لحظه باید می فت سرکار 

هیچ کاری نکرد فقط رفت سرکار

دمت گرم تو معرکه ای خوشحالم حداقل دوطرفه بود و اون فقط نزد تو کشور ما فقط تو سری خورن اما شما دمت گر ...

من خیلی بدتر زدم که گل گردن و سینه هاش پر از خون مردگی و زخمه 

رگ دستش هم با مشت زدم دستش گرفته 

انقدم سیلی زدم که می‌گفت گوشم نمیشنوه و خیلی چیزای دیگه اگه بره شکایت فک کنم بیفتم زندان🥴

وا مگه داریم ی همچین شوهری !!

بخدا 

بهم هزار بار گفته فقط بخاطر اندامت و قیافت گرفتم 

چون خودش زشته و فقط دنبال ...

منم بماند که چقدر دلم شکست گفتم خدایا کاش زشت بودم حداقل خاستگاری میومد برام می‌دونم بخاطر خودمه

بخدا  بهم هزار بار گفته فقط بخاطر اندامت و قیافت گرفتم  چون خودش زشته و فقط دنبال ... م ...

خب اخلاقتم اگ بده درست کن همه چیت خوب شه ،برا ی  مدت کوتاه باب دلش رفتار کن ببین واکنشش چیه